Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Odetta

Fifi
    A ví majitelka, že obezita významně zkracuje život? 😳 Máme tady ve vzdálenějším sousedství takového skorojezevce, hned jsem si na něj vzpomněla. Řekla bych, že hmotnost a obvod hrudníku bude mít srovnatelnou jako Gremlin – má velký problém vůbec dojít k plotu, aby nás mohl vyštěkat. Nikdy jsem tak obézního psa neviděla, nožičky má do X, asi už ho dlouho neudrží… Týrání žrádlem (a nedostatkem aktivit)… Nechápu, že někomu toto připadá ok a pro svého psa si to přeje.
    Naprosto chápu, že Čajda řeší 2 kg. Když si vezmu, jak u mého psa vypadala čtyřkilová nadváha (z ideálky 32 kg)… Zhubl to snadno, stačila covidová opatření a vynechání návštěv u rodiny. Dost mě šokovalo, že jejich “jeden” piškot udělal 4 kg. Asi mu to tajně sypali lopatou… 😡

A vlčítko na hlídání je skvělý! Držím palce, ať si to sedne a je z toho dlouhodobá radost. 🙂

Jinak vás čtu jen po očku. 😳 Gremlin má asi nějakou předpubertu, dneska se choval jako debil. Až večer v polích byl skvělý, to krásně reagoval, ale ve zbytku dne hrůza hrůz. Vypadl mu další zub, tak snad to bylo od toho a zítra bude aspoň trošku normální. Aspoň jsem mu za trest ostříhala drápy. 🙈 Urazil se a odešel z gauče na pelíšek. 😂