Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

cernej caj

Fifi
    Objedai jsme vetlife obesity a jeste doporucila hills weight reductiona RC satiety

Feri ma navic 2kg a ja su z toho cela spatna ze ani drzenim davky na spodni hrane 9% acany to nejde,a ty 3 pulpiskoty denne co dostane na to prpste nemuzou mit vliv

Do kastrace byla na acane 9%/samsfieldu s 12% / belcandu 11% OK jenze pak se ji zacal delat ten tukovej hrb na zadech a i kdyz davku hlidam a prevazuju a kontroluju kuze kdyz nekrmim ja, tak se to stejne prote zhorsuje:( na veterine mela 17,5 kg coz je hruza, vzdy to bylo tak ze 15kg byla akoratni a 16 uz mi prislo jako takovy hranicni, ale ona ma desny sklony k tlousnuti od stenete, takze stacilo davkovat nejaky 15% granule dle davky a sup.mela 16, tak 11% sup 14,5 tak zpatky treba nejaky levnejsi 13% sup 16… neustale meli s vokounem jiny granule a charlie je taky kyselina, tomu davam dokonce vic trochu, a furt je jak lunt a muz nwchtel jiny ze charlie mel porad tendence nechtit svoje ale ty „jiny“ ale zas to byl doma chvilku… tak ted kdyz uz je doma tady tak by nemusel ten rozdil ve zradle vnimat