Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

cernej caj

Denny
    Ja tam mam aspon ten komplioovanej zapal plic s 20% funkcni kapacity a 8 let pomalyho zlepsovani na 80% takze evidentne neco z toho proste zustalo spatne ale pro lekarskou vedu zda se uplne mimo, coz nechapu ze ani tak je to nenavede na nejaky reseni…

Tak kdyz mi lecba zabere tak to hude fajn a kdyz ne tak uz su zvykla… tak chudak mila, je to docela blby treba i ve stresu kdyz se zacnu dusit a nekde kolabovat, stejne jako byt za tu neschopnpu linou lemru co by mela trochu cvicit at po 1 patre schodu nefuni jak lokomotiva v poslednim tazeni…

Tak kdyby to pomohlo tak ataky muze zkusit nejaky alergo treba pak

MirkaD
    Tak maryin hybaj na cvicrni a do prace. Nerada to rikam ale problemy se zadama si snasno vymysli 50% paciemtu aby nrmuseli makat a zadnej doktor to nenecha jen tak protoze zada soy pruser… to mi radili pri vyhazovu ze stare prace at si dam napsat neschopenku se zadama a nebudou me moct byhodit a muzu byt treba rok doma a doktor nic nemuzw…

Maya
    Prave ze olympus uz zrcadlovky nedela od roku 2012 snad…

Petrak
    To je naaadherny setkani!

Sef doma v horeckach pohovory presunout aha dneska jeden zustal aha vcera mi to nerekli aha ja mam maskace…:D