Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Helejte já na tyhle dohady kvůlivá zboží nějak nemám tohlento – nervy. Člověk kvůli neprofesionalitě nějakýho kretýna má zabitýho spoustu času a nefunkční věc – když vezmu telefon, ten asi brzo fakt rozšlapu a rozmlátím, jak jsem to ještě nikdá neudělala, ale už k tomu spěju. A s tou lednici, jsem včera strávila celý odpoledne a kus večera a stejně nic zatím nemám dořešenýho. Omlouvám se všem, omlouvám, ale napsat to musím – mně z těch lidí fakt jebne! Jako že opravdu. Kdybych já aspoń bývala taky nepracovala v místě, kde člověk musí být profík, tak bych nevěděla, že to jde. Že neexistuje slovo – něco nelze, nebo se mi nechce, nebo na to kašlu. O to hůř se mi takovýhle debiliťárny trávěj a s věkem se to stupňuje teda. Fakt masakr. Votrávená, nasratá jak šváb kvůli jednomu neschopovi. PROOOČ SE NAD TO NEUMIM SAKRA POVZNÉST?? Už bych lítala taky jak holubice!
    😀 😀

Dennyky – žjoofkáá, jste se měli suprově. teď jako dost závidím.

Ovčáček hezkej,

no nevim 🙁

proti gustu žádnej dišputát, ale ten karaktér??

V září budu sedět u volební komise

😀 😀 😀 tak to je hektofór, to budou první volby, který někdo rozebral 😀 😀 😀

Mirka – Fifi
    záda-rezonance nic nenašli,tak má jít k ortopedovi,tak neví,jestli u nás,nebo v Brně-kontrola u obvodní za týden…

Cili je stale v neschopence kvuli zadum, kde se nic nenaslo?
    Ty mas zada a nohy strhany, nikam nejdes, trpis a makas. Achjo.

no přesně, no comment. Ono jak psala kdysi Maya – na záda se velmi dobře simuluje. Bylo by mi ze mně velmi nevolno, páchat takovýhle věci, o to víc, když ten druhej maká a dře jako kůň. Vono je mi teda nevolno i tak, když to čtu.

Mirka
    ,su otrávená z Martinových doktorů…
    nedivím se Ti prtko malá, jdu se proti tobě zahrábnout se svou debilitní lednicí, máš 100000000000000000000x větší nárok bejt otrávená než já.

Fifajz
    , ale sune se sem nejaka bourka,
    dorazilo to?? U nás lilo celý odpoledne.

Béš mít zase tlusťošku na hlídání? Koukej psát deníka, ať máme co číst. Chudery hajtry domácí, to bé zase čóro 😀