Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Vjédro a vjédro. Mám natřený trámky na police do sklepa, čeká mě malování.

A tímto se omlouvám Brůtici, bohužel volala v úplně blbej čas, protože lednice má krásná černá, je sice krásná, ale pan prodavač nás neupozornil na to, že sice se nám tam pěkně vejde rozměrově, ale………..nepůjde otevřít. Víte? To vám neřeknou, že ty dvířka se neotevřou tak jako u běžný lednice na 90° , ale otvírá se to do strany, takže plus 3 cm na každou stranu. Bezva, takže obří emerická lednice je na prt. Tak jsme to fčéra, Brůtí, řešili a já neměla šanci si popovídat. Uvidím, jak se k tomu Datart postaví, huž jsem tam volala, slečna působila vstřícně, zadala můj požadavek do systéma a někdo by se nám měl ozvat.
    Dobrá zpráva je, že mi dozrávaj rajčata a sou mocinky moc dobrý. A že Rumoušek se momentálně krapítek uklidnil se svým sexuálním pnutí, který si poříil přes to, že jedna fena stoprokastrovaná, druhá stařena možná taky kastrovaná a nicméně nehárající. A ten vůůůůl malej rezatej, byl celej říčnej. Peklíčko jako. Tak te´d je to trochek lepčí teda. No a já nemám ale napsaný vůbec žádný články, protože nejni čas a prostor. Heh.

Zlatka
    ,chtěli zálohu 400,-,tak jsem myslela že doplatim tak 200,-.Doplacela jsem skoro700,-

COŽE???? 😮 To si dělaj srandu??? Jakože opravdu? Ty jo to je snad za svatební dort ne. No to jsou zločinci!! mělas jim to tam vyhodit do povětří, šmejdům.
    Tos dopadla ještě hůř, než já, když jsem tady u jedný kolegyně nechávala Brtnikovi dělat dorta k narozkám – Brtnika. Přivezla mi tehdy za pětikilo /už je to víc jak deset let) cosi, co vypadalo , že má bazedovku a rozstřelný břicho, navíc že potratil…..hele hrozný, to bylo, fakt hrozný. Ale tohle je normoš zlodějina.

A dodatečně vše nej těm, co slavili – slaví-slavit budou, jsi mezi nimi?

Kuskus

Pokud by jsi k tomu rozhodnutí kočenka z útulku, potom časem směřovala, tak přesně jak píše Brůtice – udělaly bychom maximum, aby se našel vhodný jedinec a s krytím zad. Já nechci nikoho do ničeho nutit, to vůbec, protože každý sám ví, co může a nemůže, ale pokud by šlo opravdu jen o obavy, jak to zařídit, kdyby byla nějaká blbá situace, tak myslím, že by to šlo. To není „vnucovárna“ , to je info pro případ, že bys moc chěla a hledala a bála se. Obě s Brůticí známe společně od koček třebas Vilmu, což je moc fajn osoba, myslím, že by něco vymyslela vhodnýho. Tak pokud…. tak se ozvi, ano?

Ad ta Derča – to je ale trošku o něčem jiným, tohle si může dovolit málokdo, z časových a finančních důvodů. Sama to tam píše.

Znáte to, mrknete si do očí a do dvou vteřin je jasno. Ach jo, Texík byl jen jeden.
    ano znám….. a věřím, že takový zvíře na každýho někde čeká.

Ešusová, bacha, nesmíš toho Mousese často chovat, i
    neeebooooj, vo to von se postará, aby to bylo limitovaný a nefláklo to se mnou 😀 Hlodne mě a fertig.

Já teď zatím nemožu, ale na kočenku dojde.

Jéé, a tohle se mi hezky čte!! To je dobře, moc dobře a pamatuj- že jsme s Brůticí v pohotovosti.

Maya
    Ikea pustila 100 kocek do obchodu a natocila reklamu 😀

to je háský! Si tam tak představuju toho MOusese…. 😀 😀 Nezůstal by kámen na kameni 😀

černej čaj

krásný fotos, krásný fotos, už se těšim na čtení. A s tou mamkou – koukej si to z tý hlavy vypudit, Ty trumpeto!!!!

Fifi
    , az me ruka rozbrnela po dlouhy dobe. Uculoval se, ze to byl ucel, pak udelal carymarycuk a brneni prestalo.

to je smeták zákeřnej 😀 😀 ALe šikovnej a to se počítá, co to koleno? Zabralo tejpování?

kachna
    Chtěla jsem jít pracovat. Ale začlo pršet. Chápu a znamení shůry přijímám. Budu se flákat!!!

taky sem chtěla znamení shůry přijmout,bohužel ……… pršet velmi rychle přestalo 🙁

DENYKYYY, AŽ DOPLAVEŠ – VŮBEC NEZÁVIDIM, VŮBEC, tak se prosím podívej na svůj nejnovější portrét

botky jsou ňuňůůů, stejně jako Kuní gezicht 😀

Brůtí– ale tak dobře jste se tam měli, což? a jak dlouho jste tam byli? Jste supr, že i s mrňavkou v polních podmínkách jste tam bivakovali

Dennyky to vystihla přesně 😀
    ehm, asi je to pro tebe relax, ale teda já bych si asik po tom maratónu s
    dětičkama musela vzít ještě 14 dní dovolenou s lidovým režimem.

Maya
    pravda je, ze moje babicka pila panaka bechera rano cely leta a jeste v 90 mela tlak uplne normalni

přééésně! 😀