Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
Zdravim vespolek
Uz jsem se vzpamatovala z tydenniho pobytu v chate s dcerenkou a jeji dvou i ctyrnohou smeckou 😄 Bylo to skvele, dokonale, uzasne hlavne v tom,ze tohle misto me neskutecne nabiji pozitivni energii. Mene pozitivni je moje spani tam neb plch dela strasny bordel a tim budi nejen me, ale Cloui a ta ho chce ulovit. Coz pravidelne mezi 3-4 rano kazdy chce 🙈😂
Jinak Vitecek je strasne sikovny 😍, neskutecne hyperaktivni a uz vim, co bude delat – bude maratonsky bezec, protoze trenuje od rana do pozdniho vecera. 😂 Jen teda ideal by byl, aby se maraton behal v lese a ne na silnicich, protoze na lesnich cestach bude mit prcek natrenovano 😄
Malicka Sarinka je uzasne kontaktni, komunikativni stvoreni 😍 tolik usmevu jsem ani u jednoho z kluciku nevidela. Clouinka si uzivala lesa, skal a sve kamosky Karamelky. 🥰 Joo, holky si uzivaly kazdickou minutu. Porad neco vymyslely, hlidaly Vitecka i Sarinku, ale nejvic me v kuchyni 😂😂 Uz se tesim, az zase vyrazime na par dni.
Od zitra mame Kristianka, takze jsme naplanovali vylety s rozhlednama, koupanim a asi pridame i nejake lanove centrum… Teda, ja se budu kochat, jak si uzivaji s dedou ve vyskach. Sice me to laka vyzkouset, ale s berlema to asi moc nepujde a bez berli uz vubec ne 🙈😄
Maya
Vysetreni krevni skupiny je bez uhrady, ale to musi obvodak chtit napsat. Nebo se domluv s jinym doktorem.