Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

MirkaD

tak já za sebou pracovní víkend….uf
    v sobotu ráno se k nám na vycházku přidala i Btty-tak jsme to vzaly kousek ke křížku,kousek dolů mezi pole,a daly jsme obíhání pejsků Dafinou,pak pár kroků,otoček,obíhačky-všichni 3 a Betty pachový čtverečk
    na odpoledne to bylo z mezisměnou do půl paté,pak zase ve dvou-takže kasa,vybalování,úklid….
    večer mi bylo tak blbě…brrrr
    tohle honění-rychle,honem,at se všechno stihne mě jednou zničí…,
    dnes ráno s náma šla zase Betty-tak kousek ke křížku a kousek dolů mezi polama,
    Betty pachový čtverečk a pacinky,mí psi aportíkování a obíhačky,
    doma pak vyprat 2 pračky,utřít prach….,
    včera jsem česala pořádně Bettynu-tak boulí má víc…
    pak překartáčovat Žeryka,ostříhat mu srst na tlapkách,at zbytečně netahá na sobě bordel….
    dnes odpo-pěšky tam/zpět-rodiče jsou pár dní pryč,v práci ta nová brigádnice,měla být mezisměnu,a že je něco s babičkou tak ju pustily o jedné dom,měla být do půl šesté…
    tak včera došla pozděj,že zaspala,dneska odešla dřív,že babička,hrozím se zítřka,kdy s ní mám prvně mít odpo….co bude zítra…
    tak jsme tam byly od jedné ve dvou nasraný jak svina….
    jako jo stihlo se uklidit,naštěstí se nemuselo moc vybalovat,jen provéstr starší palety,ale tak chyběly mě peníze,takže závěr večera prostě super…
    no nic…
    zítra jde Martin k tomu Zbořilovi-tak su zvědaví co bude dál…
    prj pak má jít ještě k ortopedovi,tam se objednat…..mě jebne….

Černejčaj–no,kdybych mamce napsala smsku a odpověděla by:D:D:D
    hele vážně-máma věřila v posmrtný život,četla knížky život po smrti a tak
    já věřím na minulý životy,protože jinak si nemůžu vysvětlit,proč by tady byl někdo chvílu,někdo dlouho,různý fobie…
    já třeba mám fobii z výšek,+srázů-úzká pešina ve srázu,mst přes říčku/potok bez zábradlí…,pavouci mě taky nepotěší+se obecně bojím chlapů…
    nebo bojím-obecně z nich mám dost respekt,aniž by mě někdo z nich někdy nějak ublížil-tím myslím,mlácení,týrání a tak….
    jasně byla šikana na učnáku i základce…
    ale to není důvod abych se obecně bála chlapů….
    mám třeba i dost respekt s otce Martina-kterej mě pochopitelně nikdy nic neudělal….
    takže jak si to vysvětlit jinak?
    než že se měněco přihodilo kdysi v minulým životě…
    jinak-jo,kdybych jim tam mohla zavolat-tak by mě zajímalo,kde ted jsou a jak se mají…to by mě zajímalo jako hodně….