Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
tý jo,to je hrozný,já pak ve vaně přemýšlela,jestli to nevezmete jako drzost ode mě-když jste mi přispívaly na tu kastraci….uf…to jsou nervy…
kolikrát něco napíšu,pak bádám pl dnes,jestli si to nějak blbě někdo nevezma…
no nic…
Fifi-přesně jak píšeš-nemůže to brát tak,že se jí něco hodně pokazí,tak si radši nic nepořídí….
a s tou DAFČOU-se furt snažím,aby si psů nešimala-aby je ignorovala,jenže,dlouho jsme na žádnýho psa nenatrefily,tohle bylo pár metrů od zahrady,a i když se mě ji podařilo spacifikovat,že šla pak u nohy,neštěkala,tak,ona fakt musí mít poslední-HAF-tohle fakt není polidštování,to bys ju musela vidět/slyšet-ona udělá co se po ní chce,chlap je za rohem,já si spokojeně řeknu-tak dobrý,tak jsem jí to vysvětlila a Dafča-haf-ehm-a mě se chce v tu chvíli smát….:-)
jo,jo,já si furt kryju hlavu/krk,akrát šátek,nebo něco přes uši by nebylo tak divný…,jenže jsem zkoušela nákrčník přes uši,a ten mi profoukne,myslím tenkej nákrčník,látkovej…šátek mi sjíždí furt z hlavy…bože to jsou s tarosti z větrem:D
jinak Martin jde v pondělí na kontrolu ke Zbořilovi,to je ten doktor přes střva+se tam pořeší výsledky té magnetické rezonance…tak snad se to někam pohne…ultrazvuk sřev má v pořádku…