Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
Kuskusova
Vim, Eve jsem psi fyzio tam doporucovala, zejmena hydroterapii hned po zkusenosti s Troldou. Jsem moc rada, ze to Derce zabralo.
Jak pise Mirka, nemuzes mit hned temny myslenky. Ja mela x psu bez problemu, celozivotne ok, az ke stari se neco sesypalo a slo to pak rychle. Ty prece nejsi az tak sama, doted si pamatuju hlasku tvy netere „Zle je, teta tleje“ 😀 Takze bys na jednoho kocicaka sama nebyla. To ti vubec necpu naky PP zvire, stacilo by mrknout po utulkach. Protoze ja si neumim predstavit bejt bez zvirete doma, u me to je pes.
Mirko
Me zadnej pes nestal takovy prachy jako ted blbej Vorech pruhatej ledvinovatej. 😀 To myslim s laskou. Predem nikdy nevis, jak se zvire vyvine. Ja taky nejsem nakej velkej prachatej rezervovac, ale dycky se to nejak zvladlo a zvlada.
Jak dopadnul M. u doktora, porad nemocnej?
Edit – ja Dafce rozumim, ze komentuje. Proc by si hafnout nemohla? Ja si taky neco pro sebe reknu, kdyz se mi neco libi, nelibi, dneska v aute jsem mela dlouhej sprostej monolog. 😀 U vas fici? To asi prijde sem, vitr je lezavej. Ty si kryjes hlavu, ja zase nevylezu bez kryti hrbu, takze nejaka vesta ci kosile lehka to jisti i v 35+.
- Odpověď byla upravena před 3 roky a 11 měsíci uživatelem Fifi.