Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

MirkaD

Kuskus-jinak jsem tím chtěla říct,že je dle mě škoda,nejít do zvířatka,protože co kdyby mu něco bylo…
    co když nebude?
    a jinak jsou různý pomoci+pojištění pro majitele co mají nemocný pejsky,a mají málo financí….jsem někde něco zahlídla…

Zlatko-vše nej oslavencům-dorty jsou holt drahý-co dneska není…
    ale já bych si taky musela koupit,nepeču dorty….nepeču víceméně nic,ale dorty už teda vůůůbec-to je na mě vysoká pekařská…
    i když takovej sachr dort..ten je možná jednoduchej?:-)bych možná někdy riskla….

Fifi-tak už seš opravená jak hodiny???
    já su hroznej chrápanec…přijela jsem ve 3 z města-doktor,chvilku u Aničky,rychlo po obchodech-drogerka,starožitnosti,
    a doma říkám pejskům-jdeme spinkat-nechala jsem jim otevřený ven,at se můžou venčit,a vytuhla jsem,
    před půl pátou přišel Martin,já chreněla zabalená jak kojenec,
    něco jsem zamručela a …….spala jsem dál do šesti do večera…
    pak jsem vylezla ven,šly jsme chvilku ze psama ke křížku a zpět,
    u křížku si psy udělaly ve vichru každej revírky se 2 hračkama v poli,a šly jsme zpět-já na sobě gatěmtriko s dlouhým a pletenou zimní čelenku,protže fučelo…jinak zima nebyla,takže když jsme potkaly chlápka s labradorem,na kterýho Dafi štěkala,a mě se nedařilo aby stichla,-i když sklapla,šla u nohy-tak za chvilku haf-tak já k noze,sedni,k noze,sedni,k noze,sedni,otočím,se jdu zpět,pes už není vidět a Dfi haf…:-()
    mě z ní migne,no nic a pán se na mě tak culil,nevím,jestli mu přišli ftipný jak jsem se snažila spacifikovat Dafinu/Žeryk byl ticho,nebo ho pobavilo,že v teple vidí někoho v zimní pletené čelence????
    no je to netradiční pokrývk hlavy…to jo….v létě,že…