Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
Kuskus-alle takhle to nemůžeš brát!!!
jako,ona tam u té Derrči-je to o té fence,co přestávala chodit,že?
onatam o ní psala,že tohle není pro každýho-jednak finančně,jednak i fyzicky…
a jinak-já mám psy hromadu let,a jo ,ěla jsem štěstí na to,že jim nikdy víceméně nic nebylo-myslím nějaký oprace,dlouhodobý léčená,závažný nemoci-léčenou Duxovu nohu a následnou operaci nepočítám….
to byl úraz,ale nějakou delší léčbu….
a můžu říct,že i když se u nás měly psy dobře-co se týče péče,
tak prostě jsme měly s Martinem období-na začátku vztahu po nastěhování-napřed já bez práce+on roční neschopenka,pak si hledal 2 roky práci…
já sice práci měla ale za co nejmeší mzdu…
prostě bylo u nás období,že Gero měl pár měsíců fakt levný granule,
-jo,kdyby mu něco bylo,tak si půjčíme-asi od rodičů/tatky….
ale fakt jsme na tom byly pár měsíců dost blbě…tak holt pes neměl pár měsíců kvalitní jídlo,my se mezi náma taky dost odbývaly….
a jako,neřekla jsem si-ty jo,další zvíře si nepořídím,co když budeme zase finančně v pr….
-možná se to tak dělat nemá,
kdybych napsala na faunu na diskuzi,dozvím se,že když jsem ve finanční tísni,nemám si pořizovat zvíře,že co když veterina,která je drahá…
no tak to holt dělám blbě,ale mám psa….
jasně bylo to pár měsíců….ne několik let,
ale tak holt v té době naštěstí neomarodil,my se odbývaly v jídle,pes holt měl hodně levný granule-oblečení-co daly mě kamošky+tamani,sekáč,šila jsem si vodítka,-a tak to dělám furt:-)
Vánoce tenkrát dostaly rodiče oba dárek za stovku,tatka zarímovanou zvětšenou fotku,kde su já+on ze psama u lípy a šmitec….
kdybych měla jít do zvířeze s tím,co když bude mít léčbu za xxxx,nejdu
do toho….
i když nikdy jsem na veterině ebyla tak často jak s Dafi…
myslím před 2 lety 3 ,m,ěsíce po sobě každej měsíc-osina,zánět močáku….
třeba nemám pravdu,třeba to není zodpovědný jak to beru já….
spolíhat se na to,že pes bude víceméně zdravej,ale….kdyby něco tak by se to nějak udělalo…
a zase popravdě na sebe řeknu,že kdyby ta léčba měla být velemocdrahá…..
tak holt bohužel….a to myslím,nějakou obří částku…