Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
tak včera kolem půl jedenácté tel.,jestli můžu přijít do práce dřív-moc zákazníků-protože čtvrtek,akce+po výplatách,a bylo jich tam o jednoho mín,takže problém se vůbech hnout z kasy,a dělat i něco jinýho,takže před půl12náctou jsem dojela+všichni z odpolední,dělala jsem mražený,co se ráno nestihlo,
pak kasa,vybalování,úklid….
skončily jsem před půl desátou večer,kolegyně mě hodila dom,já skočila na chvilku před vrata s Dafinou,která má hezký zvyk,x krát za noc jít ven-jako nebudí mě,ale když jde na záchod,tak jde ven-a tam chodí,+sedí a čumí do blba….
venku teda v noci dost studený vihr
Martin je dnes na ultrazvuku,
já mám odpo doktora,kam musím pěšky,
takže když jsem ráno šla s čoklama,tak jsem si na to vzpoměla ke konci vycházky a říkám-su blbec,přijdu a za pár hodin polezu zase kamsi pěchy…
no nic,tak jsem dnes spojila 2 vycházkový trasy,at to mají ždibec delší-takže zahradou ke křížku,u křížku jsme si pohrály chvilku s pleteným provazem,a abych Dafinu zrychlila tak jsem si u křížku začala zpívat-holky z naší školky,mávat rukama,tleskat…a trochu tančit…:D:D:D
tak jako Dfina se zrychlila-a odpo jdu k psychiatrovi-takže všechno v pohodě:D:D:D
no,od křížku jsem to vzala polama dolů do dědiny,tam od rybníčku podél ohrad dozadu,a zpět,a od rybníčku dědinou dom,
tak pejsci měly ždibec delší vycházku,já dom sotva dolezla-su zhuntovaná po včerejšku v práci…
naštěstí,mě nebolí záda,ale nohy…..
dala jsem si snídani na terase,,pak vysát/vytřít,
a poslouchám si k tomu rozhovor Honzy Dědka…
Maya-to je zajimavý s těma krevníma skupinama,člověk by řekl,že je to celkem důležitá věc,takže by to měly říkat všem nějak automaticky…
a nic,že jo,nic neřeknou….
PetraK-přeju hezkou pracovní dovču:-)
a s autíkem na zahradu jsi šikovná:D
jak jsi se ptala,jestli se Dafina nemůže něčeho bát,jestli se jí nic tam nestalo,tak o ničem nevím,pokud ju nenervuje představa,že se někde potká s basendžíkem?le to je asi blbost….
jako,ráno mě napadlo,že jsem v 7 mohla s ní sjet do města,tam to hodinu pochodit,a v 8 přijet zpět…
jemnže bych před tím musela vzít ven Žeryka,protože v autobuse by se vyblnkal,
a teda fakt nemám chut a sílu lezt s každým zvlášt….
to je totiž ono-já mám to co hodně lidí nemá-mám čas oproti lidemco třeba makají na zahradě,kolem zvířat doma,dělají na baráku,starají se o děti…
tak já nic z toho nedělám,žiju jak v paneláku a bez dětí-ale nemám sílu,a popravdě ani chut,dělit nějak rovnoceně jednoho druhýho…
to fakt tak jednou za měsíc