Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
tak k pračce-je s vrchním plněním,ta guma je nahoře,má na sobě hnědej takovej mazlavej bordel,kterej,jsem se snažila x krát vytřít hadříkem
na 40 stupnů peru všechno krom kapesníků,spodního prádla,utěrek, ručníků,
a dávám tam prášek a ocet,na ostatní prací gel,bez octu,
a jednou za čas tam prosvištím půl litru octa na prázdno,
tablety do myčky nemám,nemám myčku….
Černejčaj-a jo,děkuju za vysvětlení,takhle to už chápu…
užij si dovču:-)
PetraK-jo,Dafča záda lepší-akorát,já teda nepoznám,kdyby ju bolely záda příště,a úplně neměla nějak hrb jak jednou Žeryk,tak já to vlastně nepoznám,vet. to před týdnem u ní poznal po pohmatu,což já nepoznám-takže ju můžou bolet záda delší dobu-neboo ju mohli bolet záda delší dobu….a já to vlastně nepoznám….
protože ona je fakt lenochod,a prostě ju fakt nebaví ty vycházky za barákem,cvičení jo-by byla asi spokojená s režimem -kotec-výcvik-jako ted to nymyslím že bych šla stavět kotec,ale jak mi kdysi mistryně světa na školení dvoudením v poslušnosti vysvětlovala-tak její pes před mistrovstvím světa v IGP-stopy,poslušnost,obrany NO-neznal 3 měsíce nic jinýho-než kotec-vozík k autu a cvičá a pole na stopy-prostě 3 měsíce žádná vycházka,výlet,nic
no,takže kotec fakt nejdu stavět:D:D:D-ale myslela jsem to tak,že pokud s ní nevyjedm někam mimo dědinu,třeba stačí do města,tak se prostě za barákem táhne a plouží,když cvičí,tak se baví,je spokojená-mavá ocáskem,líce jak fretka,pak se zase táhne…
vždycky,kyž jsem s ní občas dělala vycházky ve tsylu,dobrý,nechce se ti chodit,tak se vyvenčíš,pocvičáš a dom-tak byla spokojená…
tvl-to zas rozpitvávám…
no nic,tak jsem chtěla vlastně jen říct,že u psa,kterej je akční,běhací tak bych to poznala líp,než u psa hlemýždě….
třeba dnes-popíšu vycházku-ráno vylezu ze psama-je chladno,rosa,jme ve stínu,já mám ještě větrovku-jak vidí psi že beru vodítka,zane Dafča lítat,tahat se s Žerykem o hračku,blbnout,trysá,je úplně blahem bez sebe,přejdem zahradu,kde se vyvenčí,dojdem k bráně-a zastaví se kus od ní-a čučí,
dojdu si pro ni ,vylezem ven,vyjdem,to jde normálně,zabočíme kolem zahrad k úvozu směr křížek-to se začne táhnout,zastavovat-tak jí řeknu-neser-záda dobrý,vedro není,a daleko nejdem,vylezem z úvozu,jdem ke křížku-Žeryk líce,válí sudy,Dafi jde za náma,kus za náma a občas nás dobíhá-dojdu ke křížku-což není daleko,ani do kopce-tam jí xkrát po sobě zaházím kousek pleteného lana-tak to běhá,nosí,fakt ju to baví,vrtí ocáskem,pak si hledá Žeryk hračky,to mu chce jít i pomoct ,pohraju si s Žerykem,a jdem zpět,na konci si uděláme p2 krát stůj a ke mě,3kát oběhnutí okolo mě-to je úplně rychlík,zase je vidět,že ju to velmi baví,pak jí dám 2 krát oběhnout Žeryka-což ju moc baví,při prvním obíhání spíchá tak,že mu přeskočí záda!:D-dolítne,sedne a začne na mě štěkat,poté,co já se lámu smíchem,no a jdem dom-nebyly jsme daleko,ne v teple,seděla mezitím chvílu na zadku,když jí něco házím tak pár metrů,-a hodím to třeba 3krát…
a cestou zátky valila,oba vrtěly ocáskem,jaká to byla sjvělá vycházka-jak se dobře bavily-venku jsme byly tak 45minut….celj den se budou válet,k večeru půjdou na dest minut s Martinem…