Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Dneska, dneska sem tu enem do jedný, heeeč, pak jedeme domů přijede…..střecha. Teda jako ne celá, bohužel, to by byla krása. prostě střešní krytina a latě, koupili jsme radši s předstihem – bé se dělat příští rok, ale… protože se víc jak půl roku čeká už dneska, koupili jsme zavčasu. Složej nám to……… na chodínku od branky k domečku – je tam pevná zem, jinde to nejde, takže budeme rok obcházet dvamilijounytřistadvacet tašek na paletách, páč doba je divná a není nic, co potřebujete. A zítra budu důležitá jak to zábradlí, budu přebírat šécky ty életro-spostřebiče, to bé něco teda 🙂 .
vytáhla jsem fčéra RUmouška na venčení s Eliškou a její krásnou Boubí, že jako aby si odpočinul od těch dvou Frau, co má doma, ale bylo to snad ještě horší, kdyby mohl, celou dobu po Boubí leze. Asi se zbláznil 😮 .
takhle fotí ten můj suprdupr dobře fotící foťák v mobilu – to byste vraždili. Pohyb to neumí – proto taky nejsou u článků skorem fotky. Mám fakt vzteka
černej čaj
Davejye si bacha aby ty spotebice pokud prijpojeny nebudou, vubec jely. Ala vypadne wifi, pracka nevude mit sync casu ze serevru a nepusti odlozenej start:D
myslíš, jako při tý přebírce, nebo do budoucna – připojení k wifi?
Já bych to ráda zapojila – voda a életrika – jen provizorně, aby se to odzkoušelo, ešivá tedy k tomu pánové budou svolní????? Uvidíme
a na připojení do sítě já nehraju.
No jsem zvědavá na soubor Boženek -tedy Bosch – jak budou fungovat. Já tuhle značku znám z nářadí a to je kvalitní, vžycky detaily vymakaný a přístroj spolehlivý, tak uvidíme. pořád sázím na německou kvalitu.
Taaaak a ja su v pardubicich, ubytko prizemni mikrodomecek, vedro v noci jak svin ale pospala sem si a dneska valendo
počki!! ty se budeš válet ne doma? Ale někde v kšá?? Tak tos mě překvapila ešče víc. a v pardubkách můžeš koukat po tom ztraceným dobrmanovi, co se ztratil po nehodě.
Maya
obvykle ty dražší mívají menší spotřebu vody i elektriky
ano tohle bylo to, po čem jsem taky šla.
jinak asi perou všechny stejně,
no whirpool jsem chtěla hodit ze skály, ta prala hrozně.
jak to dopadlo s vrbou?
Dennyky
Promiň já jsem hlava děravá 🙁
to jako víme, ale co nevíme, proč jsi to opravila, já už začla malovat obrázek!
co má 2 programy, páč záclony, vlna, atd…to je pro mě úpá k ničemu.
takový už bohužel nedělaj. Má to bambilijou funkcí šécko. aby se to mohl brzo rozbít 😀
Mám chlívek
v paneláku?
😀 😀 a v něm rezatou kravěnu 😀 😀 : D
Nájn, nááj, Ramštajn špílt hojte! 😀 😀 to je výborný, pošlu Brtnikoj 😀
Mirka D.
je fajn, že Dafule se zádama lepší.
stejně jak ta za víc,že nemá smysl si kupovat dražší pračku….
to si úplně nemyslím, už i vzhledem k tomu množství vody a energie, kterou to ušetří.
Já tu gumu u pračky pravidelně čistím – tedy teď ne, ač b yto v těch podmínkách rozhodně chtělo možná o to víc, a taky jsem teď koukala, tak jsem na to musela nastoupit. Jako čajda taky používám gely, ne prášek, ten se obecně hůř vymáchává.