Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

cernej caj

Denny
    Me by stacily taky 2 😀

Nooo 14 000 fotek musi dat zabrat, tak uz hotovo?

MirkaD
    Nakonec ten rozdil asi neni ale zacatek je rozdilnej s tim, ze napr. Martin se do tebe zamiluke kvuli tomu jaka ses a chce s tebou bydlet = ma te rad, rodicum je to fuk, ses proste nejaka zenska co se tam objebila ale casem si proste zvyknou na tvoji povahu a pak uz tam automaticky patris. Rozdil vidim v tom, ze kdybys treba po prvbim roce zmizla z martibova zivota, byl hy smutnej a chybela bys mu a rodice by si toho aji nevsimli.

Je to priklad, prosim neber to nrjak jako ze rikam ze rodice te nemeli radi… ale takhle to vnimam ja, ze rozdil je ten zacatek, ten konec nakonec uz ne.

No a nejde ta guma vycistit poradne nejakym hadrem s jarem? S teplou vodou?

Ja vubec v pracim prasku neperu, jem gely, takze to neznam, a na sklokeramiku prej sou specialni cistice…

Maya
    Jo u mycek sem to slysela taky, ze tam muze nejak blbe proudit i ta voda ci co

Proste dneska je vsechno sazka do loterie, segra mela pracku whirpool a odesla taky 14 dji po zaruce tak to uz mam proti tomu vyhrady ale cokoli jinyho zatim ne. Nade lednice je zanusi to meli i nasi asi 20 let… tak ja zatim 13, udela mi radost s 20 rokama taky:D

Taaaak a ja su v pardubicich, ubytko prizemni mikrodomecek, vedro v noci jak svin ale pospala sem si a dneska valendo