Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

MirkaD

jinak ráno jsme byly s Dfčou na kontrole,předtím jsem šla chvilku s oběma psama,pocvičila trochu s Žerykem,pak ho nechala doma a jely jsme na tu kontrolu
    tak záda má lepší,váhu stejnou….
    ale tak za týden,co bych chtěla,že,ještě měla ty kratší vycházky,kdy jsem to dělila na etapy,a když jsem s něma byla třeba v neděli 20 minut venku,tak ona z toho dest minut seděla,a já něco cvičila se Žerykem
    no ve městě jsem ju vzala do zverimexu pro odměrky-se furt nemůžeme dobrat správné váhy…jsme oba úplně blbci,jsme no…,tak ze zverimexu se prošla po městě a šlo se dom,doma vyprat,trošku pocvičir-t-záda,ne psy….
    a na odpoledne
    pár úryvků z práce
    -říkám zástupkyni-no,dělala jsem doma pořádek,a našla jsem papír s cvikama na záda,co dostal Martin,aby věděl jak má cvičit,a ted teda může cvičit,když před tím,si ty cviky nepamatoval,a protože NEMĚL TEN PAPÍR S TĚMA CVIKAMA:D
    tak chudák nemohl cvičit-a říkám to s výrazem-Martin už má papír na ty cviky-bude cvičit-a zástupkyně-ty seš hnusnááá!!!tak to měl pečlivě schovaný,aby nemusel cvičit,a ty to nejdeš!
    ted aby to schovával zas!hrozná seš!-já zasmušile-a jooo,tak aby to ted schoval na zahradu-tam nechodím,tam to nenajdu….
    -vybalujem zboží,já napřaženou ruku do kousku prázdnýho místa v regálu-a říkám kolegyni-vzkaž,šéfovi,že nemůžu najít konzervy haryk pidi červený,kde mají být?
    -šéf-kolegyni-jsou tam,kde má Mirka ruku….no a byly tam,není nad to si rukou zakrýt cenovku…
    večer,umývám nádobí-a kolegyně ve sluchátku-za 2 týdny je mezinárodní den mládeže-no nic,to se nás už netýká!-šéf-co tím jako chcete říct?že patříme do starýho železa,nebo co?:D
    vylezu ven,poté co večer,vyhodím všude koše,zametu,vytřu,polisuju x ktabic,a venku nevynesený koš,jen opřený-já jééé jsem zapoměla vynést koš-stojím a čučím do blba..vedoucí ho vezme a řekne-tak já ho Mirečko teda vyhodím….
    a já ježíši-já ho vyhodím,se omlouvám,příště mě kopnite…
    vedoucí vyhodí koš-a já říkám potom-tak beru ten čaj na lepší pamět-vedoucí+ostatní se začnou smát-a prý-prosím tě to vysad,dyt ti to nefunguje:D:D
    no je fakt,že když večer uklízím a mezitím chodím na kasu,tak když z ní jdu zas uklízet,tak přemýšlím,kde mám koš na krabice?v uličce?u lisu?nebo kde?…
    tak tož tak….:-)