Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Tak sem se zas fčéra dopravovala dom po vlastní ose a pak dělala animátora panu életrikáři. Huž máme zapojenou életriku do nových prostor, takže v pátek můžem vyzkoušet šécky ty přístroje co nám přivezou. A bude to celý převzít na mě, páč Brtnik musí do prasé. Tak byli ohaříci fčéra kapek ošizený, páč jsme byli jen na louce za Domečkem, ale místo velkovenčení jsme si hráli a cvičili. Teda voni, já ne, já sem líná.
Maya
no já jsem zvědavá, jak to bude s tou naší dodávkou. Máme to taky s datartu, pravda kupováno už před časem a bez slev, potřebovali jsme to jako komplet šécko od Bosche a měli obavy, že pak to nedáme dohromady, jak furt nic není. tak jsme to koupili a dodávka je až teď, doufám, že bude šécko cajk.
ještě teda, že máš jak tu pozdní dodávku vykrýt, i s jednou plotýnkou se dají dělat sasraky. a nebo prostě dáš na sluníčko pánev s vajíčkama a uděláš si volský voka 😀
Černej čaj
TY BUDEŠ MÍT VÁLECÍ DOVOLENOU?? 😮 Nene, tomu nemožu uvěřit. Kolik dní?
Mirka
to je moc fajn, žes narazila na takhle šikovnýho psychologa.A má pravdu, člověk potřebuje občas prostě jen být sám se sebou a něco pro sebe udělat. Fšak Ti to tady kolikrát píšeme – trošku se na ty psy „vykašli“ nemusí mít každý den produkci a užij si čas pro sebe.
Maya má pravdu:
proste si na zari zarid masaze a jiny veci podle dochazky a pak kdyz budou chtit zmeny, tak jim reknes ne, mam zaplaceny toto a toto a jedine kdyz mi to uhradite, coz nikdy neudelaj zejo