Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

MirkaD

Černejčaj-řekla jsi to přesně.
    ještě bych k tomu dodala toto-já třeba vím,že mě mají rády moje kamarádky-to by jsme se asi tolik let nekamarádily-s druhou tzv. mamkou od mých 17let,s holkama z našeho čtyřlístku od 14let,Anička z knihy-která mi říká-včera-no,počkej,ale přece víš,že třeba Čajda tě má ráda ne?-fakt její slova:-)
    a já ji říkám-jo,jasně,že jo….
    ale spíš mám problém uvěřit,že mě mají rádi mí nejbližší-chápeš co myslím?
    jako lidi se kterýma bydlím….
    protože já často stylem hahahahaha-říkám-bud ráda/rád,že,se mnou nebydlíš,doma su vzteklá,protivná
    což je často pravda-protože v práci spotřebuju všechnu svou energii-na to být milá a příjemná ke kolegům a zákazníkům-a doma už nemám sil….
    a třeba Andrejka ze čtyřlísku mi říká-no,já tě znám jako veselou,milou,usměvavou,
    ty musíš mít 2 tváře,když jí říkám,že si Martin furt stěžuje,že su po práci protivná,vzteklá-a mluvím sprostě
    no a já ji na to řekla-hele,ty mě vidíš jednou za čas v BK,kde su ráda,že mám volno,2 dny pro sebe,a můžu se vidět s kamarádkama-takže mě vlastně vidíš v té nejlepší náladě
    -no,ale mám problém uvěřit tomu,že mě mají rádi lidi se kterýma bydlím,kteří mě vidí často-a to třeba Martinovi rodiče…
    jako,ne,že by mě nesnášely,to si nemyslím,ale prostě,je tak nějak seru-si myslím
    že furt něco řeším,že nadávám občas na Martina,občas se neudržím a říkám co si myslím….
    -no a týká se to i psů:-)
    když chovám,nuhnám Dafinu-tak jí často říkám-ty jsi táááák hodnej pejsek,já si tě vůbec nezasloužím!!!!
    Maya-jo,přesně,jak si to řekla!!!!
    udělat něco pro sebe bez ohledu na ostatní!!!
    jako,on mi říká-no,ty masáže-kdy máte další?
    a já no zatím,nic,čekám,co v práci,dal tam borec výpověd,tak čekám,jestli mi ty směny zůstanou stejně-a on-no,když vy furt na něco čekáte a na něco berete ohledy….
    tak je fakt,že ted v dovolených,je mi blbý dojít do práce a říct-mám xkrát doktora+masáže-a dělejze si to jak chcete-zdar!!!
    tak to je době dovolených blbý…
    ale,zase-já většinu roku si říkala,no ted jsou hodně nemocní,jéé ta šla na mateřskou….
    no prostě jak dostanu docházku na září-mrknout,objednat a šmitec….