Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

MirkaD

Maya-jo,dneska to bylo fakt dobrý,
    ono těch věcí bylo víc-což tady logicky nechci psát-i tak tady píšu o sobě víc než dost….
    a jako nebylo to fakt o tom,že by mi nějak dneska radil,před tím ne-takhle psychologové fakt nefungujou….
    ale bylo to o tom-že já si u pár věcí řekla-aha -tak takhle je to!
    bylo to i o tom,že je pro mě pochopitelný,když mě někdo nemá rád-jako jasně,to chápu,dyt já su vlastně hrozná-vzteklá furt,protivná,sprostě mluvím,pomalá na prácu…
    ale,uvěřit tomu,že mě má někdo rád,je pro mě problém-jako mě?proč?
    což jsme nějak vylezlo z probírání rodiny a ze vztahu s mamkou
    -co se týká starání se o sebe-tak on-no a co děláte pro sebe-já no čtu,chodím ze psama
    on-a co děláte pro sebe?
    jakože-jasný-miluju starání se o psy,vycházky,cvičení,všechno,
    ale,furt je to něco co se svým způsobem musí…..,nebo by se mělo…
    pokud to teda nemám nastavený jako-maj zahradu-kašlu na vycházky,
    a co bych s něma cvičila,dyt všecko umí,a zaměstnávat mozek-tsss rodiče jdou ze psama jednou za čas,nic s něma nedělají a psi taky žijou….
    -tak prostě,o ty psy se člověk starat musí-
    kdežto-jít na kosmetiku/masáž/cvičení…..například…
    tak to prostě nemusí…,a je to něco,kde se v tu chvíli stará jen o sebe-nebo někdo o něj…
    není to jak na vycházce,kde člověk hlídá-co dělá pes,kde kdo jde,jestli něco nejede,a má vlastně zodpovědnost za někoho dalšího….
    pak si třeba s Žerykem něco pocvičím-aby z něj nebylo úplný aportovací pako-takže to je občas o tom musíš-nebo měla bys….
    no a u Dafiny myslet na to,aby se na těch vycházkách trochu hýbala,a nebyl z ní tučnáček-od slova tučný:D,
    prostě i když ty věci kolem psů a psy miluju-tak je dobrý občas si do života nacpat něco pro mě-nevím,jestli to píšu srozumitelně….
    no to je fuk…