Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
Černejčaj-cožeee???ty budeš mít válecí dovolenou???
tak to mě šálí zrak,sluch…
ale pochopitelně ti to moc přeju,i odpočívat se musí:-)
ale i tak su zvědavá na popis tvé válecí dovči….
já dnes teda dne dovolené na Mudr.-no Mudr.-na psychologa
takže odpo jsem strávila hodinu kde,jsem se dozvěděla pár zajimavých věcí-o sobě….
a pobavila jsem psychologa,když jsem mu řekla,že jsem dírkovaná-úplně vyvalil oči,a ptal se-co to je?
tak mu říkám-no to je moje metafora-když se mi něco přihodí,někdo mě naštve,konflikt,nebo reozesmutní-něco prostě-tak říkám,že je to jak kdyby někdo pichl hřebík do dřeva,a po vyndání zbyla v dřevě dírka,no,a že já mám v sobě hodně zaseklých hřebíků-teda zaseklých,vyndaných,a pak mám v sobě ty dírky…
tak říkal,že to je dobrý,že to si zapamatuje:-)
no,dnes to byla fakt hodně přínosná hodina
-prý mám víc věcí dělat pro sebe
-že mám poznat,kdy je dobrý jít do konfliktu,a kdy je lepší se sebrat a jít pryč-já se častěj seberu a jdu pryč…
stím,že jsem mu třeba říkala,že když je u nás tatka-tak Martinovi na tatkovi vadí některý věci-nebere si pod jídlo talířek,neumývá si ruce před jídlem…,no je toho víc,tak mi to chodí furt vykládat…
já často nedělám pak nic jinýho,než se snažím,aby se Martin nechytl s tatkem,aby se tatka nenaštval a neodjel,aby se Martin nenaštval…no dřina toto…
jsem mu říkala,že se furt snažím,aby kolem mě nebyl nikdo naštvaný,aby se nikdo s nikým nehádal-prostě at je klid,žádný konflikty,hádky….
a na to říkal,že to je prostě blbost…
no bylo toho dost….co jsme dnes probraly
i mě vysvětlil,proč vlastně beru ty léky a tak…
no pak chvilku u Aničky,pak uklidit doma,válení na terase,jít ven s pejskama…
viděla jsem mezi polama na jedné straně západ slunka,a na druhé nad hájenkou u lesa měsíc….