Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
tak včera odpolední-zase je nás o kolegu mín-se přestěhoval pááá
máme teda brigádníka+brigádnici,ale ještě máme mín o brigádnici co chodila hodně v červenci-takže mínus stálej zaměstnanec,mínus červencový brigádník
to jko 2 brigádníci moc nevytrhnou+jsou ted dovolený…
no novej kluk byl na hlavní kase,druhej den v práci,první odpolední
já na druhé kase,a celkem dost lidí,tak jsem se z ní vůbec nehla,k večeru jsem teda kartonovala,lisovala,zástupkyně,že skončíme v dest v noci,že musí ještě věci navíc,tak jsme uklidily,poslaly nováčka po úklidu dom,a zase lisovat,vybalit skleněný dozy,lisovat…,no těsně řed desátou jsme vypadly,s tím,že jsme tam všichni ten den byly tak o hodinu dýl-ranní směna i odpo,i mezi-teda kromě toho novýho kluka-jsme ho nechtěly hned otrávit-ono stačilo co si vyslechl v záklusí…
no někteří zákazníci se nám v tom obchodě už i venčí…..fakt hnus….:-(((
jinak mě v noci málem upadly záda….
dnes volno-mám MUDr.
ráno celkem dost kosa,studený vichr,vzala jsem to s pejkama k rybníčku,
od něj podél ohrad dozadu,tam jsem Žerykovi hodila hračku do vyšší velmi husté trávy,do toho ten vichr,tak hodně dlouho hledal hračku,tím,se celkem dost zaměsnal-včera měl pachovej čtverečk+Dafi kratší stopu,
no takže dnes veledlouho hledal hračku,pak jsem už poslala hledat i Dfi,nakonec to našel,jinak pochopitelně,já bych ju nenašla…:D
tak jesm kousíček dala na hledání i Dfince,
a šly jsme zpět
Denny-jééé Krumlov,tam bych taky někdy moc chtěla!
krásný fotečky,hezky jsi si to užila,někdy takový rychloakce jsou lepší než dlouhý plánování,že?
PetraK-a kdo je v zemi zdejší ze všech nejkrásnější???
bylas prvně,nebo je to tvoje stálá kadernička?