Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Sem krásná, sem krásná, až možná nejkrásnější 😀 😀 . Hlavně, že nevypadám jak Šinkorová 😀 . Mám to prostě jen zkrácený a sestříhaný a hrozilo, že na pohovce, kde jsem čekala, až přijdu na řadu, regulérně vytuhnu 😀 a tentokrát jsem se prosíravě rovnou objednala už na další střihání, abych si pak nemusela složitě vybírat termita. Ohaříci byli ovenčení Brtnikem a tak jsme si pak mohli v klidu sednout na zápraží a NEDĚLAT SKOREM NIC. Krása krás. Já pak ještě šla večer zalejvat, když už to šécko spalo a přišel pan Mouses a nechal se chovat, tak jsme se procházeli zahradou, jak zámecký páni 😀 😀
Heleee, Fifi ist zurýk, neboli Fifi is bék!
To je dobře, že vás to do Labíčka nespláchlo a takhle jak to popisuješ s brablencem je to ešče větší drámo. Fuj, fuj a fuj. To zní celý jak středověký mučení a věřím, že je to peklo mít něco takhle de facto v hlavě. Zaplať nadbůch, že to jak pro Tebe, tak brablence dobře dopadlo. a s psím blitím už Ti to nezávidím vůbec, v Tvojí situaci bych byla taky na nerf a bála se, co bude.
naprosto s haxnou rozumim, mám to stejně, takže jsem na tu ortoprdiji ešče s kotnikem nedošla. ale kostival tentokrát nějak nezabírá, pořídila jsem si nějakou divnost asi. Zabrala ale ze všeho nejlíp Alpa s konopím, to se ulevilo celkem viditelně.
Kolibříci?? Lewdňáčci?? Ty jofka!! to závidim mocinky moc ledňáčka jsem viděla vždy jen letmo z dálky.
Dennyky
týý voleee? Ty si takhlenc užíváš výletování? Krumlov je hezkej a nejhezčí je bez lidí 😀 . Dobrý jsi to ale měla (tu zpáteční cestu do toho nezahrnuju – mohla jsi ale vystoupit ve Slaným a zastavit se u nás, ne? je to kousek přece)