Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
Morgen úterní,
děcka u nás pršelo v pátek asik 15 min v noci, jinak nic…hrůza.
No a jak už to tak my vodnáři máme, tak jsem se v pátek večer u pivku domluvila s kámošem, že mě v sobotu hoděj do Krumlova.
Jeho žena tady kdysi bydlela a má tady taťku, tak se na něj z dovolený přijeli podívat.
Hurá akce, napsat Reny, jestli má čas, zajistit u Vlaďky hlídání Koníkojc.
Všechno klaplo, tak jsme v půl 11 vyrazili, po 15 té hodině jmse byli na místě,
vykopli mě u Tesca, tam přišla Reny, chvíli jsme pokecali na zahradě, dostala jsem fajn obídek, brambory se zeleninou, vařeným vajíčkem.
Nicméně než jsme dorazili tak v Krumlově pršelo, Reny mi říká, ty wogo, co budeme dělat. Já na to, símtě než dorazím přestane atak se stalo…
Takže jsme vyrazily do města, ukázala mi kavárnu kde má Honza Homola fotografie z Afriky, pák taky galerii kde má její manžel obrazy, nakone cjmse šly do kavárničky, kde má taky obrazy, tam jsme si fajn popovídaly a přijel za námi i on.
K večeru jsem začali shánět ubytování, nicméně hledej v létě ubytko, navíc ze soboty na neděli. Bez šance.
Teda šance byla za 5 litrů asik 3 penziony a za 10 litrů na noc v nějakém hotelu ….tvl, hrůza.
Oni mě ubytovat nemohli, páč bydlej u tety, mají tam jen malou místnůstku.
Takže jsem využila nabídky, typu :Kdybys náhodou nemohla nic sehnat přijeď! Ty manželé, co mě přivezli. Odvezli mě na sídliště Plešivec a já jsem pak za nocleh děkovala do halelůjach :-D.
Hodila jsem k nim bágl a šla nasát atmosféru nočního Krumlova.
Chtěla jsem jet domů v pondělí, ale Mužíkojc neměli v neděli moc času, navíc jsem nechtěla opruzovat rodinu, tak jsem jela v neděli ve 13 hod domů.
Vlaky úžasně nacpaný (kupodivu :-)) takže jsem pak z Prahy do Děčína seděla na baťohu na chodbičce. V 19:45 jsem přijela domů a včera jsem si vzala dovču.
Takže jsem měla docela gut víkend :-DDD