Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Odetta

PetraK
    Tady je teď 17 stupňů. Jako zalézt si na pelíšek dobrý, ale pro mě to znamená vetbedka na prkenné podlaze, a já jak jsem s ním takhle spala asi 5 týdnů, už mám záda v háji. Navíc ho furt tahám do/ze schodů a už se pěkně pronese.

Černý čaj
    Ale tak očička mu taky ještě dorostou. 😂 Hlavně aby dorostl do kožichu, koupili mu ho minimálně o dvě čísla větší. 😀

Petrs01
    Odpočívej a dávej na sebe pozor.

Zrovna jsem včera říkala drahé půli něco v tom smyslu, že thajský ridgeback není pro každého. On se hluboce zamyslel a povídá: “No ale vizsla taky ne.” 😀 Je to životní styl. Ale třeba můj první vizslák byl zlatíčko už od štěňátka, vůbec negremlinoval. Tohleto je ďáblovo osidlo. Ale je s ním i legrace – on třeba občas chodí do sprchového koutu na průzkum, a tam je vyzděná taková lavička, kde jsou položené šampony, mýdla a tak. No a on když tam odejde, tak vždycky shodí svůj šampon. Nikdy ne jiný, jen ten svůj.
    Dokonce už se občas chodí pomazlit i jinak než zubama, někdy chce i vzít na klín. Tak třeba se dopracujeme k tomu, že bude “normální”.