Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
Kachna-no já největší rozdíl-4 psy,
ale i ti 3 psy-prostě člověk má 2 ruce….
takže za mě ideál 2,v čem ty jsi jinak vnímala rozdíl-2nebo 3 psy?já teda nejvíc na těch vycházkách….???
jinak u mě dnes po dlouhéé době ODPOČINKOVÝ DEN-VE SMYSLU-SPÍM JAK DLOUHO CHCI-JUCHŮŮŮŮŮ
včera jsme odpo sjely na otočku do města do knihovny,já půjčila tunu knížek,+mi přišly z dobroblešáku-3 knížky-100kč-hustá cena:-)
teda nesmím to říct Aničce….:-)
takže odpo jsem si početla,pejsci byly všichni párkrát v bazénku,
pak jsem s něma šla večer mezi pole směr lípa
no a dnes ráno jsem kolem půl šesté vstala,vypustila čurat psiska-Dafi si pak v mírným dešti chodila po zahradě/dvoře spokojená že není vedro,Žeryk letěl dom v obvyklé panice-ooooo hrůza spadli na mě 3 kapky-rozpustím se:-()
no a pak jsme s Dafíkem zalehly v posteli,ona se mi smlaskáním přitulila na rameno,a spaly jsme a spaly do půl deváté-u mě nevídané-venku pršel,tak jsem šla kolem desáté chvilku s se všema 4 psama je vyvenčit v dešti-mírný déšt,
spíš jsem mimo jiné potřebovala vypadnout od věčně zaplé televize,
no pak jsem si četla a po obědě-rajská,zapečený papriky-jsem dala pohádku a odpo zase spala-boží-konečně můžu říct,že jsem se pořádně vyspala,
pak jsme šly ze všema čtyřma ven*ke křížku,kousek dozadu zpět-před nosem nám v úvozu směr křížek vylítly před nosem 2 srnci,no a po vycházce-za chladu,větru,jsme poseděly na terase-knížka,čaj,magnézka,kafe,večeře….
pohodička….