Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

PetraK

Maya
    Ale momentalne budu resit ten vnitrek, tam proste huci obehovy cerpadlo a mam to vedle loznjce
    aha, tak to nám nehučí. K tomu zamrzávání v zimě – když by třeba vypli proud – pořídili jsme baterku a ještě oběhový čerpadlo, který to bude honit, aby to nezamrzlo. To jsme dokupovali. Může se to pořešit taky tím, že tam místo destilky dáš nějaký „fridex“, když to tak řeknu, ale snižuje to účinnost.

Ty kozičky máme doporučený od topenáře právě, uvidíme, teď přimárně se koupil menší formát právě na tu čistírnu, jde jen o to, kdy se najde prostor to udělat. Pak Ti můžu říct.

černej čaj
    Kdyz se potkaj tri sobi tak se radost nasobi:D
    no občas jak u koho, jak u koho 😀 😀
    Ne, dá se to celkem dobře, musí ti psi poslouchat a pak to jede v podstatě nastejno, jako ve dvou, ale! Už je to víc smečka, než dva, jako smečka jednají a je nutno s tím počítat.

ani treba s nima jezdit na dovolenou…
    já mám zatím už tři místa, kam by nás vzali. Na dvou nás znají, vědí, že psi poslouchají, do postele nelezou, takže nemají problém, to třetí místo, tam se teprve budeme muset představit. No a pak prostě když ne penzijoun, tak třeba nějaký slušný chatičky- byli jsme kdysi na Pastvinách a tam jsou dobrý bungalovy, tak kdyby nás vzali třeba tam, tak dobrý.

Jako se trema to musi byt proste narez navic s tim co ty jim venujes ale bubi 2 ma ted paradni zivot.
    snažíme se, ale je pravda, že jako když byl jen Ešus – jeden, mohla jsem ho víc rozvíjet, na druhou stranu přemýšlím, zda to pro něj bylo – nebylo fajn, že byl tak trochu „člověk“ 🙂

• Odpověď byla upravena před 2 roky a 8 měsíci uživatelem PetraK.
    • Odpověď byla upravena před 2 roky a 8 měsíci uživatelem PetraK.