Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
já už k tomu počtu psů tady víckrát psala,že mám nejvíc kapacitu na 3 psy,
což jsem zažila x let tady-Gero,Bobeš starej+štěně Betty-to tak byly 4 měsíce,
pak Gero+rodičů Btty
a pak trojka-Beety,její syn Maxíček a můj Gero,-a tam jsme je brávaly všechny 3 ven,nejen zahrada/les,ale i do Bučovic a zpět…+občas hodně větší vycházky,
ale už jsem málokdy pouštěla 3 zaráz,protože kdyby někdo vyšel nečekaně ze psem,vyjel rychle na koni-jednou kolem po polnačce přecválal kůn bez jezdce!!!do dědiny…
tak prostě 2 chytnu rychle za obojky,a s třetím jako co-nic…a to byl Gero velmi poslušný pes,co mohl chodit třeba po Adamově všude na vono,v lese,v poli na volno,nerval se,zvěř ho nezajímala…ale máme tu úzký cestičky,radši přidržím psa i když poslušnýho
ři psy jsem byla ochotná vždy odcvičit na vycházce+všechny pak vyčesat
ale 4 už jsou na mě moc-jako vycházka-pole/les-v pohodě-Žeryk je většinou celou dobu na volno,co se týká cvičení-tak se třema pocvičím tak nějak normálně-já nevím třeba 5 minut-například-si to jako nestopuju:-)
a ze čtvrtým jenom třeba kroky,packy,chůzi u nohy-prostě ze čtvrtým pár cviků a šmitec-co se týká péče-pořádně vyčešu 3 psy-čtvrtýho jen ak letcky prokrtáčuju,přehedu párkrát hřebenem/kartáčem-aby se neřeklo….
do města bych se 4 nešla,ze 3 jo…
prostě to mám 3 psy a dost:D
ale osobně bych jedn až 2 psy-to su právě zvědavá jak to zařídí osud:D:D:D
-jinak s těma financema jsem to pochopitelně ani tak nemyslela na žrádlo-jasně mám malý psi-ale veterina,odblešovadla….
no a víc psů-fakt mě občas zajímá,kde na to ty lidi berou,když má někdo víc velkých psů….,
a při mé úchylce-pes musí mít pravidelně vycházku,zaměstnání…hraní…
nemůžeš si hrát s jedním a s dašíma neee
prostě si myslím,že když má někdo víc psů-jako ted myslím fakt víc jak 3
třeba znám lidi co mají 7,8,10 psů,tak tam už se to asi musí šidit…nevím….