Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

MirkaD

Odetta-ahá-tak taklenc je to:D
    jinak s těma 2 psama-já su na sebe jednou strašně,ale strašně moc zvědavá,jestli bdu mít jednoho,nebo 2 psy
    Martin chce 2 psy-že nejsou sami,mají společnost,vyhrají si
    já zatím vidím 2krát víc práce-cvičení,hraní-pokud to nedělám jak Martin-hraju si s jedním-a Dafinu to nebaví:D
    jasně vycházky můžu brát furt,nebo skoro furt zaráz oba-což je zase záhul,a stejně by člověk měl občas chodit s každým zvlášt…občas…
    a jinak já -7 let jsem měla Kima-k němu doma kočky+půjčování různých psů-takže na vycházce 2 psi,ale doma jeden-na finance ideální:-)))
    pak Kim a půjčovaná skoro moje Killyna-často u nás byla několik dní,ze štěnaty 3 měsíce-chtěla jsem fenu na výcvik+aby mě do ní nikdo nekafral-tak jsem měla půjčovanou fenu,akorát daleko od baráku…ale byla moje-finance majitelka
    no u Kima nám pak zůstal Dux-štěně Killyny-toho chtěly rodiče,kteří se dokud byla naživu Killyna,Kim,a k tomu půjčovanej Čenda knírač na přivýdělak-ten byl taky kus ode mě,
    tak první rok se staraly rodiče+si kámoška půjčovala Duxe na cvičák
    já se 14letým psem a 2 půjčovanýma psama neměla na štěně kapacitu,čas…
    pak teda k Duxovi přibyl Gero-kterýho jsem si pořídila já-Dux byl tatky,ve vycházkách jsme se střídaly,ale po smrti mamky,kdy zbyl jen Dux-ostatní psi už nebyly-tak jsme se s tatkem střídaly tak moc ve vycházkách-že mi lidi říkaly,at si pořídím svýho psa,že Duxe s tatkem strháme:-)
    takže jsem měla 2 psy-na vycházky,výcvik,cvičák-ale finančně zase jednoho
    no pak tu po přestěhování jsem měla x let Gera jen+psy rodičů
    a ted mám PRVNĚ DOMA 2PSY-i oba finančně-a jako ehm je to trošku rozdíl…
    a taky jsem Žeryka zdědila…
    jako,že su zvědavá jestli si z VLASTNÍ VŮLE-NÉ,ŽE TOHO PSA DOTÁHNE NĚKDO JINEJ,NEBO HO ZDĚDÍM….jestli budu mít jednoho,nebo 2
    jaksi obě varianty nejsou totiž špatný…