Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
Černejčaj-jo,já vím,že s Mady je to složitý,párkrát jsi psala,holt,podivná povaha….-ehm,stejně je to hustý-člověk si pořídí určitý plemeno,v rodině knírači,toto několikátý knírač-takže dotyčná osoba má jednak zkušenosti,jednak má plemeno ráda-a je z toho atypickej představitel,složitej:-()
a ted si představ,že by takovýho psa měl člověk jako prvního-a pak by si řekl-jééé ti knírači-se to blbě učí a kdesi,cosi….
jako myslím,že se to teda asi občas vyskytne i u jiných plemen-lovečák co nemá zájem o zvěř,labrador co neaportuje,sanovej pes co nerad tahá-o tom jsem i četla u Jany Hanychové-dřív o těch svých HUSKY psala do světa psa
PetraK-no nejsem normální:-))))to víme tu všicí-ale ROZMLUVILA JSEM SI TOOOO!
no dneska jsme s Martinem trošku pouklízely-jak nemá co vařit,tak se jaksi nudí…tak vysál+i pavučiny,já zas koupelka,wc,+odkapávače na nádobí a trošku praní-ehm debata-Martin-to nemáme jiný prostěradlo,než toto obřímodrý?
že by se dalo na postel jiný…
já-máme,ale čekám až uschne obří modrýmprotože se mě pak nechce skládat,dám ho rovnou zase zpátky-to dělám v létě i s povlečením-vyperu jak uschne hrrrr zpátky ze šnůry a nemusím skládat….boží jak su líná skládat prádlo….,
jinak teda hezkej návod na hamgurgry:D
naštěstí mě bolí břicho,tak nemám chut,ani hlad,ale jinak to z ní skvostně:D:D:D