Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
tak já včera po vycházkách mých etapových začala důmat,že jako jestli,když mám to volno bych se neměla pustit do většího nějakýho úklidu-krom klasiky-zámést/vytřít/koupelka/wc/prach
tak jsem chvilku dumala,že bych měla udělat věci co nedělám každý týden-jako umýt ledničku,umýt v koupelce košíky na odkládání věcí…
no,ALE SU JAKO DOBRÁ-takže jsem SI TO ZDÁRNĚ ROZMLUVILA-a šla se vykoupat-levandulová sůl do koupele!-nalakovat si nehty na rukách-a výjimečně prvně i na nožkách,pak jsem šla půl hodky cvičit,pak se válet
Martin dal psům bazének,namočil je,tak jsem je šla ždibec za bránu vyvenčit,prosušit Dafinu-ano vím,že je 40 stupnů-ale jí se strašně v těch chlupech drží vlhko-a když má ty zádička…tak at nemá ještě močáček….
no,pak jsem sjela do města na masáž-naprosto totálně hezkej borec,tak jsem se styděla ještě 40krát víc než v pondělí:D:D:D
po masáži zad,jsem scupitala za Aničkou do knihy,a pak jsme si šly sednout na decku vína-bílýho a vodu-probraly jsme jídelníčky,knížky….vymyslely nesmysly:D,a po šesté večer dom,v dědině ještě do knihovny
pak jsem poseděl s hromadou šopskýho salátu na terase,dopo jsem měla zeleninový salát-tak se trochu snažím zdravě jíst….večer na chviličku ze psama za bránu-načež pak ještě do noci seděly s Martinem na terase-a užívaly si chládek
dnes ráno vstát zase v 6-vytřít rychle baráček,a jít s psiskama-zahradou směr ke křížku,tam me zi pole dolů-jsou tam takový pásy mini políček+trávy,tak v jednom pásu trávy jsem dala Žerykovi vyhledání hraček,pak o kus dál v dalším pásu trávy jsem udělala každýmu pachový čtverečk s pmlsků,+si to každej zkontroloval pak po tom druhým-tudíž si zabavily hlavičky,cestou zpět na cestičku směr křížek Dafi odběhla zkontrolovat ten pás trávy,kde hledal Žeryk hračky-tak co kdyby mě tam vypadly pamlsky,že:D:D:D-to mě pobavila:D
no pak jsme šly kousek ke křížku,at se Žeryk vyvenčí a zpět,dom-Dfíka hodit do baráčku a jen s Žerykem a Maxem jsme to vzaly do dědiny k rybníčku,tam jsem s každým udělala pár otoček,obíhaček,a kroky,Žerykovi jsem hodila 2krát balonek do trávy,že si ho pak mokrej pustil na štěrkové cestě a obalenj štěrkem ho už nechtěl nosit-tak za to já nemožu-jsem se mu smála-že má akupunkturu jazyka:D,pak zase dědinou dom-Maxík byl velespokojenej,že měl vycházku s pachama v civilizaci
no a ted se pejsci budou až do večera válet:D:D:D-což je veleoblíbená činnost Dafinky:D:D:D
Denny-ty máš ted dovču?nebo chodíš do práce?
jo,s těma požárama jsem si na tebe vzpoměla včera u busu-lidi tam kouří,koše jsou tam přeplněný,vajgle se válí po zemi a z jednoho se dost kouřilo-tak jsem si říkala,že kdyby chytly ty stromy u autobusáku+busy,co jsou tam zaparkovaný ve stínu….,no nic…
jo ty vedra jsou mazec,ale tak já přes den moc nevylízám ,a doma máme chladno,se normálně furt přikrývám….
Černejčaj-to je mazec s lapinkou-ty lidi jsou čím dál blbější…..
ach jo…..:-(((
vyfotíš mě kníračky?-a že chválím Knigu,že si pořídila nejhezčího,nejhytřejšího ,nejlepšího pejska na světě!!!a to hned 2krát!!:D:D:D
ostatní majitelé ohařů,lovečáků,mravenečníku,špiců a lapinek….
prostě ostatní děvčata na zde na diskuzí,at se prosím neurazí-ale když prostě knírač,knírač je knírač:-)
a je nás takových málo,co se pipleme ze srstí,s vousama,s uštěkaností,vyčuraností…..:D:D:D