Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
no my včera k večeru grilování na terase-je tu na týden i Martinova teta,tak se posedělo,já měla na pití magnézku,kafe a zelený čaj-ostatní víno,pivo,víno bych si možná trošku dala,ale muselo by být sladší…:-)
no já vyřadila z komunikace potencionálně knfliktní témata-takže jsem byla dost ticho:D:D:D-což mi teda nevadilo:D
večer skro potmě jsem šla ještě chvilku ze psama za zahradu,mezi pole,šel s náma i Max-tak to byla hodně čmuchací vycházka-jak jsem xkrát psala-psi rodičů jsou hodně čmuchací-mí psi pak taky chodí čmuchat-protože asi je tam něco zajímavýho,když tam ti psi furt trčí….,takže to byla zastavovacíčmuchacívenčící vycházka:-)
dnes ráno jsem zase v 6 vyrazlila kousek k lípě s mýma psama,že se jen vyvenčí,na travníku u trti na motorky si udělají každej čmuchací čtverečk,a Dafina půjde dom-at má k těm lékům trochu klidový režim-takže na plácek,kde jsem hodlala udělat čmuchací čtverečk jsme se plahočily stylem-krk sun krok-stát-krok-stát,tam si daly čmuchací čtverečky a zpět,Dafi šla dom,
ven směr knihovna v dědině jsem vzala Žeryka+psi rodičů-u knihovny jsou kontejnery,tak že vyhodím vyřazený oblečení-jako jít s 3 psama+pytlem oblečení-tak nápad roku:-)ale tak,je to blízko,takže pohodička,pak šly psi ro dičů dom,a Žeryk šel cvičit za zahrau do zátočinky asfaltové-pustila jsem Dafinu-ale ta že bude na zaharadě,tak,Žeryk šel cvičit-daly jsme si hodně sérií opakování cviků chůze u pravé/levé nohy,obíhačky zleva zprava,obíhačky noh,packy,tapky,panáčka,úklonu,kroky,couvačky s otočkama,sedni/vstan-odměny jsem střídala-míček/pamlsek-a bylo to fajn,mít venku jen jednoho psa a soustředit se jen na něj,no pak teda Dafi že půjde taky,tak do zátočinky-a cviky-packy,tapky-v sedě,obíhačky,a podání míčku+přívěsku klíče ze země-žádný běhání pro něco-prostě pár povelů at se nemusí skro vůbec hejbat a může dostat pochvalu a odměnu a dom-takže ze všech psů jsem měla já ráno nejdelší vycházku-což byl účel:D
kdybych měla jednoho psa,co by měl mít krátkou vycházku,tak po vyvenčení bych se šla projít sama z hůlkama-abych se moc neválela:D
Černejčaj-no s nováčkama ti to nezávidím:-(,
mě to vždycky s něma hrozně vycucá,
a přátelský přístup-no radši nepřemýšlím,jakej je přístup u nás:-()
jinak Dafi má granule ten royal canine satiety,
Dafík taky nakynula v zadku….