Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

MirkaD

no my dnes ta beterina…
    rána jsem předtím úchylně ěla vyvenčit všecky 4 do dědiny…zas nápad roku tohle….
    ale když byly nachystaní u vrat-jako psi rodičů…no nic
    pak jsme s mou dvojlou jely na veterinu-chtěla jsem at Dafině poslechnou srdíčko-že nechce chodit na vycházky,tak srdíčko dobrý,jenže prostě ztloustla/zlenivěla+ju teda bolí záda…takže dostala injekci na záda+sirupek,za týden kontrola a dietní granule-má 6,40kg,což je dost,když byla zhublá před kastrací,měla 5,5k,má mít aspon pod 6 kilo
    tak to bude doma boj kvůli odměřování granulí 🙁
    no pak jsme si daly procházku po městě-zverimex,knihu a pak dom-Martin zatím nakoupil
    doma jsem si dala velmi dlouhý telefonát s kamoškou-tak účet bude stát za to,ale tak co,mám dovču,tak jsem se rozšoupla….:-()
    Martin mi vyrobil tunu šopáku,
    jáodpo vydrhla rejžákem terasu+jsem vymlátila koberečky praklem-koberečky z terasy-jojo,tady i prakl je…
    no zítra su zvědavá na masáž…

Černejčaj-já ted o práci nechcu slyšet,ani vidět,což nevím,jk udělat
    protože ani hláška směrem k máti v neděli-neříkejte mi co se zase stalo v PENNY,řešte si to tam z vedením,ne se mnou doma-nepomohla
    zase debata-byla blbá cenovka,ne neřešila jsem to,ale ted ti to musím říct!!!máte tam bordel…blablabla….
    zase stotisíckrát debata-co by tam mělo být,nemělo být,má být a není….,
    no nic
    Martin se s otcem doštěkal kvůli autu,tak nevím,jestli nám ho dál bude půjčovat….
    bože ten Martin je táááák blbej-svý auto si nekoupí,
    ale držet hubu a krok kolem auta nebude….
    závidím výlet na Vranov!!!taky jsem tam byla-na hradech,zámcích,zřícenínách v bližším něco i dalekým okolí jsem byla hodně,
    závidím i kníračky-vyfotíš mně je,kestli tam s tebou budou???
    Milena-přeju hezkou dovču s kámošema-at se vydaří počasí a sebou dobrou náladu:D