Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

cernej caj

Petrs01
    Jasne ze muzes, ja to s ni donluvim… a zeptam se ta flexina je pripadne jeste volna? Na tu sem vcera zapomela…

Ale pokud mas zabaleno/poslano nebo je zamluvena tak nic, ja si fotek vsimla az jak psala mirka…

MirkaD
    Tak to byl uzasnej zazitek se srneckem!

Me v pondeli zas chytly zada, neco trosku kruplo v mistech jak sem si loni vyhodila na sumave udajne vyhrezlou plotynku a boli to, dneska du k lamaci tak uvidime… jeste ze mam kratasy s takovym vysokym mekkym pruznym pasem, ze to je v teple.

Zase vedra, doufam, ze fifijova si uziva volno a maji nejak rozumne u labicka. Novacci porad vyzadujou dost prace, a hledame zas novy, je to unavujici

ALE
    V patek jedu s kamoskama (kniga s knirackama, vero a moje nejlepsi kamoska kes) na vranov nad dyji, mame 2 noci v chatce, v nabidce ukrajinska restaurace, sobotni vylet a v nedeli hrad vranov, jako tesim se, jak kniga dodelava BC k praci tak sem s ni byla fakt za posledni roky venku sotva 5x.. predtim mela to studium tretiho veku na vikendy asi 2 roky nebo 3 a ted jeste ofiko VS zas vikendy tak se taky tesim, az ji dodela, ze bude vic vandriku…