Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

MirkaD

tak a už jsou 2 hlavní vycházky za náma-do večera se hodlám válet….
    tak ráno budík v 6 hodin,vpryvit se a hrrrr ven-hezky k hájence pro změnu:-),
    což byl úlet,protože Dafi se mega táhla….a když jsem řekla Dafííí ke mě!-tak se sice rozběhla,ale s ní i na poli po právé straně,pod lesem pod hájenkou-SRNEC!!!!-a šl ke mě taky!
    no tak dyt je to jedno,kdo jde,hlavně,že někdo dojde,že:D
    no nic,srnec už fakt blízko,úplně blizoučko,ale pak už jsem mu přišla divná,tak stál a čučel,já si teda dřepla,ze psama za obojky,-poznámka-pro ty co zajímá,jestli za ním nechtěly zdrhnout-ehm-oni si ho jako furt nevšimly…Dafi byla ráda,že je ráda,zvěř ju nezajímá,a Žeryk si jí taky nevšiml,
    no nic,tak si tam dřepíme…,pak se rozešel směrem dolů,my dolezly k hájence,a šly podél pole,kde si trajdal srnec-k lípě,od ní do lesa,tam jsme udělaly okruh kolem obrázku,vylezly zase u hájenky a šly dolů,kromě srnce a jedné velmi rychle jdoucí paní-jakási ta rychlochůze:D-to se neposmívám-to jen,že jsem to prvně viděla živě-a zaujalo mě to-nebyla to ani vycházková chůze,ani běh
    no,doma snídaně,zamést,vytřít….aby za chvilku dojel Martin od MUDr,
    kdykoliv vezmu do rky mop,někdo se někde vynoří a doleze dom….:-(
    no nic
    dopo jsem proválela,po obědě jsme sbalily pejsky+Betty a já k rybníku,
    po zaparkování táhly psi jak oteklý,
    došly jsme k rybníku
    a aktivita plavců-Dafi plavala párkrát pár metrů-normálně chvilku uvazujem Žeryka,aby tam šla Dafi samostatně,to jsme ted nedělaly,protože všihni 3 na volno,tak jsem hodně hlídala Betty
    Betty-se tentokrát pustila do vody několikrát za sebou a podruhý víc než svý obvyklý 4 metry-to ve mě zatrnulo….
    no a nejvíc si zaplaval Žeryk,protože jsme po něm chtěly aby dotáhl puller,co uplaval daleko Dafině…tak 150kaček za puller v háji:-(((další plast v přírodě:-(((doma teda zbyl druhej,….
    no pejsci se pak ještě všichni 3 na volno prošly-kolem rybníka a pak kus ještě po cestě podél potoka-ta se proschnou,vyvenčí,
    doma důkladný česání Bettyny-a odstříhání zlpstnatelců u zadku a na stehnech-úplnš u kůže:-(-nevýhoda dlouhosrstých psů,když se nečešou pořádně…
    pročesání Dafiny,Žeryka-u něj trochu ostříhat hlavu-a jdem se zase zaslouženě válet…
    a podařilo se mě ráno objednat na bedrní masáž,místo té migrenozní….