Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
tak dnes ráno jsem vstávala v šest,oblíct,vypravit se,a šupky,hupky,dupky na delší vycházku-takže k lípě,od ní dozadu podél velkýho pole a cestičkou mezi polama nad údolím směr Uhřice,pak pak v půlce nad údolím otočka a zpět k velkýmu poli,kde jsme chvilku poseděly na lavce,s Dafi na klíně-k lípě se táhla se zastavováním a mým přemlouváním,pak se táhla dál,občas teda běžela,když byla moc vzadu,pak od levečky hrrrr kolem pole k lípě,pak to vzala klusem po cestě k hájence,daly jsme pidi okruh k obrázku v lese,kde si pak Dafinka valila s ohlížerním přes rameno,jako jetli teda jdem?tak si valila dopředu k hájence a od ní dolů-od hájenky dolů se zase táhl Žeryk….,
no nicméně větší vycházka za náma….
v týdnu s ní chci jet na veterinu,už se těším na kecy,že je tlusá a musí zhubnout…
doma odpdly na celý dopoledne…
já se válela,po obědě sjela do města do knihy za Aničkou,a na tu protimigrnozní masáž-masáž-půl hzodiny,300kč,bolel to jak prase,tlačil mi na body na krku,hlavě,páteři,ale taky kolem lopatek a z boku lopatek…
s tím,že se nedoporučuje víc jak jedna masáž týdně…,takže tu další jsem v týdnu zrušila….,
večer jen cvičící/venčící vycházka mezi polama+obíhání stromů
Maya-no akční dovolená-mám 25 dní dovolené-tohle-ty výlety,pobyt v BK jediná dovolená mimo dědinu/dům
jinak zbylých 20 dní probíhá stejně jak když mám volno-domácnost,čtení+teda snaha o větší vycházky ze psama