Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Čaute prtky! Hlásim, že sem v pátek bez bázně a hany dořídila až do toho Zličína a pak když už sem tak v tom autě seděla, tak jsem řekla, že to dojedu až dom. A tam sem si pak sedla a ani sem se nehla. A o víkendu jsem uštvala šécky naše ohaříky, taková sem já čikovná. A včéra sem málem vytopila Domeček, taková sem já čikovná. A tak sem začla Rumouška učit vytírat 😀

Dennyky jak je u vás?? 🙁 Nepadla ani kapka co?

Odetta – já právě vůbec nevim, co sem si to s haxnou pořídila. Nejdřív se tak jako ozývala úhylova pata, pak se přidal Herr Kotnik a v závěru sem se nejen nakopla, ale taky sem si do nohy vrazila kus hnusnýho rezatýho železa, co sem našla v přírodě a vlekla domů a páč mě nasejřila Tali a šla sem si pro ni, švihla sem s tím železem načtvaně vo zem, vono se to vodpružilo a kouslo mě to do nohy. ale to už se zahojilo, to je dobrý, tetanus zažehnán. I to nakopnutí už tak nebolí a tak sem si včéra na mýtině, abych jako nebyla škodná, zamotala tu bolavou nohu do maliní a tak ale debilitně sem si s tím škubla, že bych bývala byla ocenila Pemrzky. Celej balík, ale i za jednu bych byla bývala ráda 😀

A koukám, že nebohá čajda si užila nejen víkend, ale především ten závěr 🙁 . To nejen zamrzí to přímo naséře – příště by si pánové pěkně přivstali, za tohle teda.

Mirka – ha, tomu říkám dovolená, vrátit se vorvaná jak borůfčí 🙂 , ale aspoń že z prasé si vypadla.
    Ad to pamlskování dospělýho psa – s Ešátorem jsem sice pamlsky nosila, ale bylo to jen výjimečně. Jak pak přišla Bubi, celý se to změnilo, jí jsem jako dospělou učila a odměňovala vlastně furt, takže to se svezl i Ešátor, pak už byla Bubi sama, tak se zase pamlskovalo málo, přišel ovšem Rumoušek, pamlskovalo se hodně se štěnětem, že jo, takže to zas Bubi nemohla přijít zkrátka, no a pak přišla Tali a ta jak má v tý hlavě dutoprázdno, tak tam musím pamlskama upevňovat hodně, hodně, takže to tahám furt , teď přišla BubiZwei – to už nosim krosnu pamlsků…. páč tam je jasný, že tu musím taky momentálně odměňovat furt a odstatní nechtěj bejt stranou…….. příde ešče jeden pes a budu jezdit s vozejkem 😀
    Odetta a Maya
    ad ty pamslkovníky….. sem si fčéra na procházce uvědomila, že u nás v tom počtu čoklů, už ani při procházení nemusím hrát na nějaký hodnoty, jak pochválim jednoho, přiřítej se další zbývající a já musim něco vydat, sou v přesile, pospíchaj, chtěj to hned, tak já něco popadnu a narvu jim to do huby, ať je vod nich pokoj….. rušim hodnoty pamlsků 😀