Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

MirkaD

Černejčaj-tý jo 6 hodin ve vlaku!to seš hustá!
    to já jak nejsu zvyklá daleko cestovat,tak jsem byla vedle jak ta jedle z trasy-Kuřim,Tišnov,Nedvědice?-ted už ani nevím-no 2krát přestupování vlaky,bus…

Odetta-ta psí sukně ale není sukně v pravým slova smyslu-je to vlastně taková zástěra kolem boků,pod zadek,vepředu je na patent a má pásek,a není jako sešitá,
    jinak se do ní dá narvat pidi lahvička z vodou,tenký tričko….v zadu ta kapsa je přes celý záda
    švagrová,když mě v té sukni viděla věšet prádlo-měla jsem va kapsách kramlíky,a Dafi podávala s koše ponožky,kapesníky,utěrky,tak si myslela,že je to zástěra na věšení prádla…
    moje mamka měla kdysi takovou na doma,jen kolem boků….jí se rozevírala vzadu,ta sukně se otvírá v předu,pokud k tomu máš třeba černou větrovku,a sukni nad tím,tak si i občas někdo myslí,že je to tak našitý…
    no nic,včera tu pak přes den pršelo,a protože,Žeryka je problém dostat do deště vyčurat-prostě senevyčurá a zacouvá zpět,tak jsem odpo v dešti šla s něma+s Maxem na 5 minut vyvenčit před barák,
    a večer ze všma 4 kousek mezi pole,pocvičit s Mxem,s Betty-kroky,otočky,packy,a na zahradě zaházet Dafině pullery-celkem ju to baví hezky nosila
    bohužel za péče tatky masakrálně přibrala:-(((
    jestli jsem si doted myslela že byla tlustá,tak ted už je to hodně….
    tatka s něma chodil 2 krát denně,ale kousek,+on se nesnaží aby se Dafi trošku hýbala,já se snažím aby něco noila,něco /někoho obíhala
    +mě teda nštval….
    v úterý dopo pršelo,tak nešel ze psama-vem to čert,mají zahradu/dvůr,jenže-ON MI SPOKOJENĚ V KLIDU ŘEKL,ŽE ŽERYK SE NEŠL ANI VYČURAT!!!!!!
    tak jsem mu vysvětlila,že bud s ním musí jít aspon před vrata na trávník,nebo ho vykopat na z terasy na dvůr-dohlídnout,že se vyčural,že Žeryk je schopnej x hodin nečurat…no nic,u nás se furt dělá co chcou psi,pak to tak vypadá….
    jasně,můžu být ráda,že bylo o psi postaraný,jen mě nenapalo,že tatku nenapedne Žeryka ven donutit….
    no dnes v noci pršelo,zvěř jsem vykopla na dvůr před šestou ráno,pak se Dafi ráno spokojeně procházela v mírným dešti po zahradě/dvoře….
    tak na vycházku jsem vyrazila v 9hodin-chladno,větrno,deštivo…
    tak jsme šly vratama předem,ke křížku,od něj polama dozadu a zpět,pak kousek podél lese dolů,a zase ke křížku,tam si Dafi dala revírky-hledání 3 věcí předem rozházených v trávě-klíč s plyšovým přívěskem,jedn kramlík dřevěnej,druhej z plastu-doma jsem nechala hračky:-)
    Dafi za nadšenýho vrtění ocásku vyhledávala,nosila a Žeryk na konci vycházky donesl jakože ztrcené pidi tenké vodítko a!!dřevěný kramlíček-měl z toho veleradost!!!
    pak se šlo dom
    doma pořádně vysát celej domeček,psům pelechy,uklidit/umýt andulkám klec,
    vypeat 2 krát stejnou pračku-protože pračka nám pere jak kdyby nemohla-takže blbě…
    Dafi zase věšela prádlo-ponožky,kapesníky….,vždycky se do toho položí a podává 2-3ponožky zaráz,aby ze mě vymánila rychle pamlsky-podraz-vysypu rychle všcky kramlíčky z košíčku-dostanu víc pamlsků-jsem to mu vyčuranýmu šedýmu čoklovi zatrhla:D:D:D
    no a pak ležng,a válení na terase….