Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

MirkaD

no a je tu pátek….
    takže jsem vstalao půl šesté,uklidila tatkovi byteček,sbalily jsme a šly do města koupit dárky…..
    rodičům ještě medovinu,mýmu tatkovi jsme vzaly dárkovou čokšku-s hezkým obrázkem a dojemným vzkazem…+jsme mu koupily 2 věci do bytu…
    no a pejskům 2 pidi pullery,,íček Žerykovi,pamlsky,andulkám-bubínek-zatáhnou z provázek a palička bubnuje-boží:D
    a zašly na výstavu-do knihovny od dětí ZUŠ-jako přenádherný věci!!!!!!
    krásný obrazy-motýlů,sov…..keramika-hmyz,brouci,pstavička paní jak si čte knížku-jsem říkala,že to su já:D-Měla modrý šaty:D
    no pak už odjezd:-(()
    no bylo to hezký,ale s těma bolavýma zádama,nohama,oteklý koleno….
    víc dní bych stejně nedala…..:-(((
    takže ve vaku z Brna rozvalený všechny okna tak,ž jsem cestu strábvila v uličce….u dveří…
    ve stoje…
    po rannním domácím úklidu,po balení, 2 a půl hodiny chození po městě/obchodec tohle záda potěšilo….
    no nic,dojely jsme dom,vyfásly oběd od máti,vybalily,vypraly
    šla jsem na minutku s pejskama-Dafi stloustla……šíleně….,
    pak jsem s něma šla chvílu večer-zaházela jsem jim ty pullery,-Dafi se moc líbí-jsou lehký,hezky se kutálí,tak hezky radostně nosila,-su ráda když ji něco z hraček baví,jako fakt bavííí
    no večer jsme poseděly na terase….
    dnes ráno tatka odjel,já šla s pejskama vycházku dědinou a k rybníčku,triochu cvičení s pejskama na záda,a dědinou dom,ted tu lije….