Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

MirkaD

ve čtvrtek jsme vstaly ráno po páté hodině….
    a před šestou už jsme byly u busu a jely do Brna-tam jsme měly mít čas půl hodky a jet do Ždáru nad Sázavou,kde jsme měly být v 8 hodin,a prd-napsaný 90minut spoždení….
    tak jsme se šli projít do města,já udělala pár fotek z Brna-třeba pro Petrof jsem měla vždycky slabost….
    a došly jsme na nádraží,kde se přidávalo zpoždení….
    no zpoždění bylo 2 hodiny!!!!!!!!!!!!!!
    tak jsme vyjely v 9…daly jsme ve Ždáře okružní cestu po náměstí,na informacích moc milý ochotný pán nám vysvětlil cestu k muzeu,zámku….
    koupila jsem pohledy,věnoval mi propisku se svým jménem,
    mimochodem-koupit si v červenci UIMNÍ POHLED POZDRAV Z VYSOČINY-TO DOKÁŽU JENOM JÁÁÁÁÁ-HEČ!!!!:D-kdo mě zná ví,že miluju Vánoce a sbírám Vánoční pohledy,teda kresený,ale toto byla zasněžená krajinka,taky pěknej!
    no tak z informací cestičkou za hříštěm,baráčekama,podél řeky,pak potůčku,
    mimochoddem-BOŽÍ TAM BYDLET PRO PEJSKAŘE!!!-po levé straně pole,pak,louky,les,my šly po cyklostezce a po pravé straně velký park ze stromama,pak jsme šly podél potůčku,takže Dafinka by se kekoliv mohla vycákat,napít,3km jsme šly,pak jsme došly k zámku,muzeu,a po chodech do kopce na ZELENOU HORU,tam jsme daly prohlídku kostela,ze které jsme zmizly dřív,protože nás tlačil čas…2 hodiny zpoždění nám dost chyběly….:-((((
    teda pokud jsme nechtěly dojed dom pozdě….,
    no takže šupky z doů,ze schodů,zámek,muzeum jsme minuly,a šly na zastávku,tam nás doprovodil další milý pán na kole,že by jsme to blbě hledaly,a ze zastávky busem do Škrdlovic,a odsud na Velký Dářko,odsud 1apl kiláku lesem-les s takovou zvláštní vlasatou trávou….obří mraveniště…
    v kempu jsme daly papů,chvílu poseděly,já si ponuchnala kříženečka z útulku,a šly jsme zpět,tam jsem si po roce koupila melounovou zmrzku-pidi porci,nemám ráda sudený věci,ale jednou za rok….melounová….
    no už jen cesta dom…..
    určitě tam musíme ještě zajet,vynecháme ZELENOU HORU,Velký Dářko,a uděláme si čas na muzeum,zámek….
    no dojely jsme večer dom,zašly nakoupit,daly si ještě kafe/džus/pivou,chvilku poseděly a pak hajííííí
    v nohách mám už tisíc mil,stopy déšt a vítr smyl-a mý nožky,moje nožky….nemůžou…
    takže zlatej výtah na nádraží