Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

MirkaD

ve středu jsme jely brzo ráno na Pernštejn
    do Nedvědice,ale tam jsme nevystoupily,ale ještě do dědiny Smrček-Zbýšovec,odkud jsme šly od kapličky k hájence,od ní kolem ranče,kolem ohrad,přes louku k cestě z kopce v lese-cesta co upřímně nesnáším!!!!!!
    sráz-na něm vyvrácený stromy,kořeny,pařezy,šutry-fotila bych,ale měla jsem strach,že se zabiju…úzká cesta ve svahu/srázu dolů-šutry,šutry,šutry…. a sráz dolů -šutry,šutry,kmeny stromů…
    no s hysterickejma kecama jsem o slezla na cestu k hradu-v dřepu,po zadku,a něco i normálně jako člověk na zadních-ano být blátivo-mokro,tak se tu zabijem……
    no nic,z rozklepanýma nohama jsme dolezly k hradu,tam jsme se najedly,a šly dovnitř,prohlídly si nádvoří,stánky ze suvenýrama,koupily si pohledy,rodičům hrnky keramický z obrázkem hradu,daly jsme prohlídku-menší kruh 55minut-bohatě stačilo-postávání,schody…bederní páteř vypadala,že se rozpadne-peklo….
    bylo nás tam hodně a jako perlička-tam kde bylo v kuchyni nachystaný jídlo+na stolech v jídelně,tak byly speciální kaiserky a bramborový chlaba z PENNY-to jsem vyfotila,to hodně pobavilo:D:D:D
    no z hradu jsme šly projít zahrady dole-schody,schody,furt ty schody…
    ale prohlídly jsme sochy,kašny,rostliny….a já si na pár vteřin lehla na kamenou lavičku u kšny-byla vyhřátá,na nebi mráčky,no mráčky,zatažený jak ….,zurčení vody s kašny….ale tak hrrrrrr musíme na bus…:-(.takže žádný váleníčko se zavřenýma očkama u kašny,ale hrrrr 3 lm do Nedvědic,tam liják…..,
    no pak už dom,na večeři jsme zašly-restaurace na Pražci,kde vaří skvěla,ale moc,velice,převelice tam řve rádio!!!!!
    no nic,došly jsme dom,a já šla ležet…..bylo to ajn,ale ty schody/kopce….