Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

MirkaD

v pondělí jsme po ranním sbalení a rychlým vyvenční psů vyjely o půl paté,kolem půl sedmé jsme byla u tatky-který zatím hlídal u nás zvěř,hodily na sebe oblečení sbalily batůžek a jely před sedmou směr Ostrov u Macochy,tam jsme koupily snídani,tu jsme snědly mezi polama s výhledm na les,a pak polama,lesm směr prudký veleprudký kopec dolů-za blátiva bych se na něm zabila:-(-s hůlkama výroba lesa, pak jsme šly pustým žlebem,kde teda supr výhled na skály,šutry,kapradí,-v pustým žlebu dost chladno-pro Dafi by tam bylo fajn,pak Punkevky,vláčkem-v něm mě málem vypadaly obratle:-(.na Skalák-od něj krasobusem dom,jen jsme tam daly limu,mrkly za dům přírdy,já si nakouoila propisky s nápisem Moravský kras-Macocha,a šupky hupky v poledne dom,dma jsme objednaly meníčko-protože všude bylo plno,zřímly si a odpo si šly sednout na kafe/džus s vodou/pivo,pak nakoupit a dom
    v úterý
    v úterý dopo dost lilo,ale tak po desáté to ustalo,tak,že půjdem na hřbitov,a já chtěla ná výstavy-tak v knihovně,kde byla výstava dětí ze ZUŠ,zavřeno,v Glerii zavřeno-ale měly mít otevřeno,v muzeu už nám to časově nevycházelo-měla to být stálá expozice+onrazy Moravského Švýcarska,tak nic….dolezly jsme na hřbitov,na kopci ho máme,+hrob úplně na kopci….
    obstaraly hrob,a šly dolů a tam při očumování pomníků u hlavní cestu u zadní brány-přední brána je přes den otevřená,a před ní je silnice a sidliště Sever,u zadní je lesík,pak cesta lesem na Petrovice podel Sloupečníku-potůčku,a sídliště Zborovce,ten potůček z lesem je tak bokem sídlišetě,no tak tam dole za pomníčkem u břízy-hřbitov má hodně stromů,tak u břízy jak 2 srnečky-LEŽELY 2 SRNEČKY HLAVIČKAMA U SEBE!!!!!než jsem vylovila foták byly fuč….prý tam bydlí už několik let…říkala paní z kanclu….boží zážiteček!!!
    no pak jsme došly nakoupit,v městě jsem se potkala na chvíli s Evíkem z našeho čtyřlístku kamarádek,tak jsme chvilku pokecaly,pak oběd s tetou,zdřímnutí odpo,pak jsme odpo zašly na kfe,džus/pivo a já se šla večer hodinu projít ze švagrovou bývalou a jejím prckem Kryštůfkem,vzaly jsme to městem,Palavou nad zámek,na dětský hříště,pokecaly jsme a přes zámecký park městem zpět
    no a úterý za náma….