Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

MirkaD

tak jsem tu!!!
    Petrs01-je mi to moc líto s Vašíčkem:-(((
    ale měl se u vás zlatě,a měl krásný život,ted už tam někde na nebíčku chodí dogtreky z mráčku na mráček……
    Denny-ráda přispěju rodinu hasiče

Fifi -přeju fajn dovču,ne moc vedro,ne moc deštivo-počasí tak akorát
    Odetta-o tom signálu totall recal jsem četla,v ZOO,a u velryb,delfínů se používá jako taková záchraná brzda,na kterou zvíře poslechne okamžitě,
    myslím,že v knížce psal,že je dobrý takhle naučit na povel stůj-s tím jsem viděla video-teda jestli si to nepletu-každopádně o povelu stůj pssal,že je to častěj O HODNĚ LEPŠÍ NEŽ PŘIVOLÁNÍ,PROTOŽE,U PŘIVOLÁNÍ PES MUSÍ UDĚLAT OBLOUČEK-COŽ NA CESTĚ KDYŽ JEDE AUTO,JE NA NIC,NEBO SE PES MUSÍ OTOČIT OD JINÝHO PSA,A JÍT OD NĚJ-COŽE TAKY NAPRD,takže video s naučením stůj jsem myslím viděla,a je fakt,že je to o hodně jednodušší než přivolání,
    já teda stůj často využívám na vycházce+lehni na dálku,občas…
    ale stůj/čekej,je u mě velmi častý povel
    tatka u Žeryka vlastně neměl žádný přivolání-vystačil u něj s 2 povelama-fuj,a stůj-on nepřivolával,on zastavoval,a pak si pro Žeryka došel
    jinak-s pamlskama-já nedám dopustit na výcvikovou suknu,dřív jsem nosila ledvinku,
    když mi Martin koupil před 6a půl lety komplet-bunda zimní,gatě,vesta,kšiltovka-od Ščučky,tak jsem všechny krámy pro psy nosila v tom,kromě gatí-ehm přibrala jse,tak jsem je dala švagrové/pejskařce,a kšiltovky nosím všechno,na léto jsem si koupila výcvikovou kapsu-ta mi teda hodně nevyhovovala-ta kapsa byla dost volná,měly tam dát aspon sucháč,a tak jsem si pořídila výcvikovou sukni,z té jsem nadšená,a kdybych už nikdy neměla žádný kynologický psí oblečky,tak kapsu si koupím vždycky:D
    v zadu mám narvaný hovínko sáčky,čelenku na uši/případně šátek na krk,hračky-míček,pletenec flísový,tenký pidi vodítko na cvičení-má asi metr,ale pidi karabinku,pidi tenká šnůrka-myslím se používá na vystavování,jsem měla na Dafi jako štěně,na kroužku nosím náhubky+misku,levá kapsa mobil/klíče,kapesníkly,pravá pamlsky-pamlsky mám namíchaný
    u těch pamlsků-četla jsem u tebe,že používáš 3 druhy pamlsků,
    mám dotaz-děláš to tak jen u štěnětě???
    nebo i staršího psa?psa,kterýho nic už neučíš,a cvišíš s ním jen abys ho zabavila/unavila???