Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Tak už nám to zase začíná, to je hrůza, co? Musíme mít dva dny volno!!! 😀 Někteří několik mnoho dní, jako třeba Fifijofka a Mirka – ta má taky dofču, ne?
A já mám nerva – dneska musím jet autem pro Brtnika. Máme zaparkovaný auto dvě stanice trambají od mojí práce a já pak musím dojet na kraj Prahé a tam ho vyzvednout. Naštěstí na náš kraj Prahé, kde to znám, ale………se bojim, ešče nikdá sem tudy sama nejela- jako od tý pumpy do Řepákova. Ajajajíííí, držte mi palčáky

černej čaj
Gratulace k dobrým výsledkům gerontí hromadný kontroly!! To je supr a hodně taky k tomu, že si Karlos nechal takhle oholik pupik a manipulovat se sebou, to je výýýbornej panáček – pičkůta dostal? A taky, že Ferrata má ty boule jen tukový, Bubi co má na břiše, bohužel tukový nejni, máme sledovat.
Maya
Konecne mam svuj mobilek,
závidím, ten můj novej debil, je prostě debil- nemá to režim focení SPORT, takže já už ohaře nikdy nevyfotim 🙁 🙁 vraždila bych, samý vylepšení, fakt, kreténi.
Dovolena v Dejvicich, to hned tak nekdo nema ?
si piš! Prošli jsme si naše bývalý vody a jeli domů stěrkovat, výborný 😀
Odetta – díky. zamyslím se, zkusím někde sehnat nějaký chrastidlo a uvidíme. Už jí baví normoš „noustač“, tak můžeme zkusit. Sim Tě, co to máš za pamlskovní, že se Ti tam vende i stopovačka? 😮
Já mám obří ledvinu – páč jak jsou tři ty ohařiska, tak musím mít asi třistakilo pamlsků, telefén, lahvičku s vodou, kapesníky, plního dummíka, klikr, malý balení laku na vlasy, kdyby se dostavil nějakej kreténskej volně loženej čokl, igelitku na bordel v lese, látkovou tašku na houby – nebo dříví, podle toho čeho najdu víc 😀