Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Brej den – sem měla fčéra dovolenou, heč. A vstávala sem úpa stejně jak do prasé, heč. Páč Brtnik měl dochtóre a pak rovnou půl dne dovolený, páč teda ta stěrka – povedla se, hurááá, musí enem vyschnout, napenetrovat a…..můžem budovat!No a tak jsem jela s ním do Dejvic, to bejvaly naše vody, tak jsme si to prošli a zašli si tam na obří králofskou snídani (drahý je to tam jako prasééé, dražší, než normoš oběd 😮 , ale říkali jsme si, že když dovolená, tak co) Hrozně jsme se přežrali a jeli jsme dom na tu podlahu, páč pan Zednik už čekal. Těšila sem se, jak mi bude vyprávět, jak ho napadli po otevření vchodovejch dveří fšicí ti psi, co si otevřeli do předsíně, ale zklamal mě velice. Prej spali a jen se tak zvedli, tak jim řeknul, že ať si dou zase na pelechy, tak šli a von je zavřel. Dráno a odkopávání psůch zpoza dveří, nebo jejich nahánění po zahradě, jak by se mu vycedili ven, se nekonalo 🙁 . Tak to nebyl žádnej adrenalin, vůbec.

Fifijofkaaaa Růžice je blbkáá!
    Doufám, že dneska už je cajk a můžeš bez potíží odjet. OOOFŠEM OOOFŠEM PAN PRUHATEJ JE HVJÉZDA VÁLEČNEJCH FILMŮCH, MŮŽE HRÁT HLAVNÍ ROLI V TMAVOMODRÝM SVĚTĚ 😀

Utnul to bazlivej Troldik, kterej si umel paratkama otevrit dvere za kliku i k sobe, lec jednou ho dvere v pruvanu jemne majzly a od ty chvile byl klid od klik.
    to je jak Rumíček 😀 😀

Petrs01
    Myslím, že s rozsahem těch požárů se bude hodit každá koruna i nad to, co se vybere, na povodně se taky tehdy vybralo hodně a moje minisbírčička splnila svůj účel.

Zlatka

Kdyby te tak slyšely?

myslim, že sou vobě dámy dost zvyklý, když běžně hulákám STůjte vy čůzy! 😀

Kuskus
    Zlatíčka kanystři všeci tř
    😀 jo přesně trefně řečeno 😀

Fifi -letěl! Dnes měl premiéru Myšpulín od Bukáčka a to jsou čápata o týden mladší, než ti dva mamánci Bohunky a Bohdana.

u nás bohužel – čápata nejsou – vyhodili je z hnízda 🙁 , takže si Kačena a Karel vegetěj jen ve dvou, asi si řekli, že na to letos nemaj, nebo co.

Odetta
    A napadlo mě, že by pro PetruK možná nebylo špatné si u Bubi vytvořit emergency recall, když zdrhá.

hmm – vyzkouším – nemáš odkaz na to vídejo?

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 11 měsíci uživatelem PetraK.