Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
Milena
I navzdory tomu ubytování to zní jako prima dovolená. A jsi pěkná bab! :-))
MirkaD
Pro plechovku vína mám pochopení, o to nejde. Ale jako živit se rohlíky s čokoškou a svačit dětské kapsičky… Mně to přijde málo množstvím i výživově. Tady máš třeba vzorové jídelníčky pro různé kalorické příjmy: https://www.nehladu.cz/category/jidelnicky/.
Potok jsem dneska vyfotila, abyste viděly, jak to vypadá po odborném zásahu… Stav před ním bohužel nafocený nemám, ale břehy byly obrostlé. Bahnem je obalené koryto i přilehlé silnice, takže se to při prvním větším dešti asi všechno spláchne zpátky. 🤷♀️ A ten můj blboun se v tom ještě chtěl vyválet, naštěstí je to dávno suché. Dneska jsem tam viděla zaparkované auto Povodí (přestože vodní toky jsou tady pod správou Lesů), ale třeba ty utopené značky stále nikdo nevylovil…
Denny
Aidičce na zítra přeju šťastnou cestu, berušce. Snad bude mít krásný a naplněný život (což je mimochodem prima kapela – Have a nice life).
Maya
Veverka je boží, miluju je! My máme myšici křovinnou, krmíme ji ořechy, jablky a semeny.
Fifi
Gratuluju k ukončení meruňkové sezóny, v létě se snad člověku nic lepšího ani stát nemůže. 😀 Vedro je nechutný, kéž by sprchlo. Chodíme ven v 7 ráno a v 7 večer, ale stejně jsem z toho úplně hotová.
A postýlku si kup, však Ti vydrží – i vzhledem k frekvenci používání – roky. Investice do zdraví jsou moudré investice.