Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
Fuj, tam je i ted nechutne. Vzala jsem oba separe na vetsi okruh, jsem utapana dabl, teprv ted jim jdu chystat hamu.
Milo
Tyjo, ona si i Mys takhle neco vrazit do rypaku? Jako ze sena nebo tak neco? Hlavne, ze uz je v pohode.
Mirko
Kufrikem na tabor je muj psovoz, takze tam to vse nahazu v noci pred odjezdem. 🙂 Jo, vesticky maji obe psiska, hlavne na noc do stanu, kdyby bylo kolem tech 10 stupencu, to jsme klepali kosu i vloni. Pronefra pro pindika taky koupena, granule ma tez, Ruzici se zradlem nemusim tak resit, takze zaklad by byl. Akorat jsem udelala chybu a sjela se kouknout do rybarskych potreb na lehatka. Bo na nafukovacce se svyma plotnama a kolenem to asi letos dva tejdny nedam. Lidi, tam maji tak vymakanou vec, to je normal sklapavaci libova postylka nastavovaci ruzne. Akorat je nekrestansky draha, porad dumam, jestli do toho jit, kdyz to pouziju jednou rocne… No, uvidim v po nebo ut, jak se rozhodnu.
taky se mě blíží dovča-já su divná já se z ní těším na kousky….
ale těším se moc
Dulezity, ze se tesis! Byt jen na kousky. 🙂 Kurvavirus radi ted ve velkym necekane, dva mi znami si to ted vychutnavaj (3x ockovani, tak prej takova mirnejsi „chripecka“, jsou zdechli s teplotou a bolesti kloubu).
Maya
Jee, ja prehlidla veveruchu. To mas skvely kino, ja leda cucim kamerou na capy v Bohuslavicich nebo live na Ruzici, ktera v noci vydrapne vrabcaka z kere a zahlodne, krava.
- Odpověď byla upravena před 3 roky a 11 měsíci uživatelem Fifi.