Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Milena z Prahy

Odetta, Zlatka
    Holky, ahóóój!
    Dlouho jsem se sem nedostala, ale poslední dva tři dny už dočítám články i diskuzi. My jsme byli čtrnáct dní na dovolený v Novým Vojířově v Český Kanadě, v pronajatý chalupě, i s králíkem. Krajina je tam nádherná 🙂
    a minimum pěších turistů, neb všichni jezdí na bicyklech a většinou ani neslejzají :-P. Takže jsme našli i dost hub (lišky, nasušili jsme) a borůvek. Většina tamních rybníků je chovnejch, takže špinavejch, ale podařilo se nám najít opravdový skvosty, kde jsme byli sami. Akorát se k nim muselo jít třeba dva kilometry, což nám nevadí.
    I v obyčejnějších restauracích zato měli všude sladkovodní ryby, tak si je Robert užil, má je rád (já spíš mořský).
    Akorát ubytování bylo horší. Na fotkách to vypadalo jako normální chalupa, trochu zmršená přístavbou garáže. Na místě se ukázalo, že místnost v přízemí, kterou pronajímají jako kuchyň, má jen malinký okýnko u stropu a je předělaná
    z bývalýho chlíva. Z ní se lezlo po schodech do ucházejícího podkroví, kde pak byla na volno Myš. A všechny ty okna v přízemí, co byly na fotkách, patřily k soukromý části majitelů (který tam nebyli). Ale mělo mě napadnout, že věc bude mít háček, pronájem byl fakt levnej – 10 tisíc na týden.