Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
Denny
Mainky sou za me nejkrasnejsi kocky, nwbo obecne dlouhosrsty ale mainky maji jeste moji barvu 🙂
Tak kazik mam mikro, muzu si vybrat amalgan nebo hilou, ale bily zdrazily, co bylo za 1800 minule je za 3500… hlavne ze ja mam porad stejnej plat a nevsimla sem.si ze by se od roku 2016 kdy sem mela kazik naposledy jako nejak zdvojnasobila moje vyplata:D no a nejdriv v listopadu termin…
Sla na materskou, ono to tak cca odpovida, chodim tam mozna 10 let… ta prvni tam byla 3 roky a pri dvou detech klido materska 8… druha asi 2 roky, pri dvou dalaich 8 a ta posledni tam byla asi 4 roky a 1x tydne si chce drzet praxi ale stejne mam toho zubare. Aspon je ta ordinace furt na stejnym miste:D ale proste taky se snazi, ale chlap, no.. takze ten na materskou nepujde takze uz si na nej musim zvykat… zas kdyz si zvyknu tak nepude rodit:D
Vedle kliniky je bezlwpkovy pekarstvi tak sem si za odmenu ze mam kaz koupila marlenku kdyz uz vrtat at to stoji za to:D a uz jedu do hokny zpatky…