Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Petrs01

neni co zrat protoze uz to nekdo sezral

Ještě lepší je dieta 3N – nekoupíš, nemáš, nesežereš 😉

Vašek už druhý týden v noci pochoduje. Má otevřený celý byt, může padnout kde chce, ale on se s náma nasáčkuje do postele, za dvě hodiny sleze, půl hodiny vybírá kam by tak padnul, nejspíš i chvíli někam padne, ovšem za další půlhodinu je zpátky v posteli, kde opět vydrží jen chvíli… atd. atp. až do rána. Už jsem všude zakryla plovoučku, protože to jeho ťapání po ní by vzbudilo i mrtvolu (jen Peťan u toho klidně spí), tak dnes v noci málem slítnul za schůdky k posteli – je tam jedno místo kde to jde, byť to doteď žádného psa nenapadlo – jenže žádný taky nezkoušel na tom vyšším schodě spát vestoje.
    Nechala jsem mu bodnout Librelu, reakce nula. Takže buď ho nic nebolí nebo nevím? Krev furt vychází dobře, i když „tenisáky“ furt rostou a přidal se jeden „pingpongáč“. Žere. Sice občas nechá nějakou granuli, ale to jsou tři kousky co asi nenašel v misce, prostě žere, ňamky chce, maso nenechává. Chůze stojí za prd, při bobkování ho musím držet aby si do toho nesednul (nedokáže se pak zvednout jak má zadní natažené hodně dopředu), chodí málo, ale chodí. Hmm, víc toho nachodí v noci jak přes den. Na uspání mi to ještě nepřijde, ale na vraždu občas jo.