Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
Maya-tak bouda vyřešena,čerpadlo taky-to jsou pěkný novinky tohle!!!!
to ti přeju!!!!!
miluju uchoštoury,i když se to nemá….
uchoštourama jsem dnes taky dělala Bettyně uši-to se taky nemá….
Denny-dnes mi říká zákazník-to je vedro,co?-a já-nevím,mě je furt zima…
Kachna-mimochodem,když jsme u té ekologie…
tak už jsem asi psala,že pjsem párkrát zákazníkům řekla,že jestli nechcou doma sáčky od pečiva,zeleniny,tak at mě je donesou,že je spotřebuju na psí hovínka,pni se zbaví sáčků,a já budu mít sáčky,do kterých se mi líp poleze,protože už v nich před tím bylo pečivo,zelenina,prostě je nebudu muset u silnice složitě rozdělávat,jsem to takhle měla zavedený v práci ve fabrice-po přestávce ke mě všichni poslaly sáčky od svačin
no a jedna zákaznice mi ty sáčky fakt občas nosí-a nic za to nechce jen body navíc-což fakt dávat nesmíme-já ji jinak řekla,že jí za klidně koupím čokoládu,nebo něco,ale paní chce body,no tak jsem jí je začala sbírat,dala jsem jí 2 kartičky,a za chvilku bude mít třetí kartičku plnou,mám to pro ni vždy ve skřínce,jen tam pro odběhnu-a včera si mě nechala zavolat a měla pro mě úhledně složené sáčky,snad je i vyžehlila-je to od ní hezký,jinak sáčky si pro psy kupuju,ale pak je před procházkou doma rozdělávám,protože dostat se do nich u silnice,do nových,je horší jak lézt do trezoru….
tak si takhle s paní vypomáháme-spokojený jsme obě:-)